Відкриття дев'ятого Львівського Тижня Моди.

 Вчора (27.03.12) відбулося офіційне відкриття дев'ятого Львівського Тижня Моди. (УРАААААА!!! :)

Розпочався Тиждень з презентації виставки модної фотографії “FASHION VIEW”. Представлені роботи належать фотографам агентства “FotyMody“ (http://www.fotymody.com/).

Як людина, котра 2 роки присвятила роботі в арт-галереї, можу сказати, що виставка була організована дуже професійно і відібрані роботи — прекрасні зразки яскравого креативу в галузі української “фешн”-індустрії. Тож можемо подякувати за можливість насолоджуватися модним мистецтвом куратору цієї виставки — Катерині Гай.

Підчас вступної промови слово надали засновнику “FotyMody“ - панові Андрію Гончаренко. Саме його ви бачите зліва на фото. Далі: Петро Нестеренко-Ланько, Катерина Гай та Дарія Янковська.

Потім відбувся показ капсульної колекції дизайнерів Mykytyuk&Yatsentyuk.

(професійні фотографії моделей надала фотограф Інна Голодняк. більше фото можна побачити тут:

bokeh.com.ua/events/163_lviv_fashion_week_osinzima_2012_den_pershij )

Всього було представлено 8 моделей (lvivfashionweek.com/news/dyvitsya-fotoreportazh-z-ofitsiinogo-vidkryttya-lviv-fashion-week-osinzyma-2012). Дівчата (до речі, усі дуже гарні!) крокували по черзі вздовж галереї, а потім розверталися й зупинялися під стіною, дозволяючи фотографам досхочу знимкувати прекрасні сукні. Знаю, що на Заході такі статичні презентації колекцій набули популярності і стає зрозуміло чому: можна усе спокійно розгледіти, оцінити і якість пошиву і деталі оздоблення...  

Щодо самої колекції — я була приємно вражена! Мушу зазначити, що українські (й інші слов'янські) дизайнери вже не перший рік витискають душу з етнічної теми й національного костюму, але ця колекція була дуже свіжою, молодою, життєрадісною і жіночною водночас, а головне — речі абсолютно носибельні! Мені особливо сподобалась коротка сукня з “хустинковим” принтом на грудях.

Десь на рівні підсвідомості ця оздоба нагадує ось цей знак :))   І, здається, модель котра її демонструвала, почувала себе у цій сукні як супер-дівчина :)


 

 


 

Трішки гостей заходу:


 


 
 

ваша "покірна слуга" :)

Отже, так зевершився перший день дев'ятого Львівського Тижня Моди, а це означає що вже сьогодні на нас чекають покази студентських колекцій... Хто зна, можливо саме сьогодні спалахне нова зірка української моди?.. :)

 

автор: Лілія Сушко