Досконала колекція Marta Wachholz

Показ бренду Marta Wachholz закривав Lviv Fashion Week. Щойно показ закінчився, зал вибухнув оплесками і задоволеними перешіптуваннями. Колекція сподобалась без винятку усім. Весь вечір і наступні дні - всі розмови були лише про неї. Жінки мріють про сукні, усі знайомі по фешену чоловіки марять сорочками й костюмами. Певно хтось подумає зараз про мене: "та скільки ж можна хвалити одних і тих самих людей?!!". Але ну нема на то ради, коли людина така НЕПРИСТОЙНО талановита!!! :))
Ця колекція готувалася близько півроку і налічує півсотні моделей. Усі фото можна побачити тут

Ось що каже нам прес-реліз:
"Нова колекція Marta Wachholz присвячена жінкам і чоловікам, які стомилися від надмірної пихатості, насиліконеного гламуру і сухого офіціозу та надають перевагу легкості у повсякденні, комфорту, намагаючись йти в ногу з часом.
Цього разу Марта Ваххольц експериментує з поєднанням ідей: 
Розплетена коса – знак розкутості і потягу до свободи. Елементи шкіри змії – знак магічної мудрості. Троянда – знак жіночності та кохання. І вся ця символіка несподівано творить контроверсійну єдність з вуличним і спортивним стилем."

Вважаю ознакою вищого пілотажу здатність передати одягом багатогранність можливих трактовок, незліченну кількість ідей, де кожен на свій смак та культурний бекграунд знайде щось до душі. При цьому справжній геній - не допустити роздрібленості, зберегти цілісність та гармонію задуму. Я побачила в цьому показі футуризм класичного одягу, небезпечних глибоководних створінь, духів японської міфології. Фактурні ткані елементи відсилають до етнічних ремесел та одиноких дерев на скелях, що їх мандірники не лінуються прикрасити мотузками на згадку. Хтось у моїй фб-стрічці написав, що кольорова гама асоціює з неоновими вогнями міста - теж вірно...

Протягом показу я сиділа наче задоволений чеширський кіт. Довкола усі дивувалися, а я побачила цей неймовірний одяг, потримала його в руках, усіляко порозглядала та зазнимкувала - за кілька місяців до того.

Цікавим та новим для мене була можливість побачити в динаміці усі ці шифонові стрічки, що рухалися наче щупальця, складки та плісировки, шкіряні коси, які живуть ніби власним життям у ритмі модельної ходи. Досконало вибудувані силуети підкреслюють стрункість фігури у корсетоподібних виробах. Взуття, розроблене для колекції, додало спортивності й сучасності кожному образу. На довершення - контрольним пострілом - на подіум вийшов невимушений музикант, підняв свій саксофон, як впевнений мисливець зброю і підкорив усіх присутніх остаточно живим звуком. Бомба!

Усіх цікавих запрошую підглянути в майстерню у моєму відео (перша проба - не будьте строгі :)

 

Я усвідомлюю, що фоток цієї сукні забагато, але там здуріти скільки роботи і це просто зачаровує мене.