Презентації 1 дня 14 LFW.


 

Швидко промайнув 14 Львівський Тиждень Моди — цього разу захід тривав лише 3 дні і відбувався переважно у форматі невеликих презентацій. Такий формат пов'язаний із трагічними подіями, що відбуваються зараз на Сході України. Хтось казав, що потрібно робити свою роботу, незважаючи ні на що, і молоді дизайнери приймали участь у показах, а кошти за придбання квитків на ці покази організатори LFW переказували на потреби української армії. В той час як відомі майстри так хвилювалися про свою репутацію, що вирішили просто не робити нічого — в багатьох колекції були готовими та вони не наважились їх продемонструвати... Такий стан речей наштовхує мене на роздуми щодо різниці між моїм та на порядок старшим поколінням, але це вже буде розмова поза форматом цього блогу...

Нумо ближче до справи, тобто до подій Тижня! Частина фотографій належить Олександру Шамову.

Презентація бренду Good Fellow (https://vk.com/lmbrg) відбулася у Glory Cafe . Good Fellow — це марка, що випускає дуже якісні, стильні та елегантні чоловічі аксесуари (що зовсім не заважає носити їх жінкам :)) Детальніше про бренд можете почитати тут: http://moj-maskarad.livejournal.com/123882.html. Вцілому, я маю дуже позитивне ставлення до тенденції чоловіків одягатися дещо вишуканіше та складніше щодня, ніж у джинси та футболку. В наших реаліях стильних чоловіків настільки мало, що коли такий екземпляр трапляється мені десь на вулицях міста, я ще довго проводжаю його поглядом :) Вважаю, що наявність брендів, які полегшуюють чоловікам пошук необхідних аксесуарів (метеликів, запонок, підтяжок) прямо у Львові— це просто чудово!

Нижче на фото - Мирослав Мельник, Дарія Янковська та патріотична футболка Наталі Лук'янець.

Паралельно з дрібничками для чоловіків відбувалась презентація жіночих прикрас Майї Котельницької. Авторські ювелірні вироби, виконані у декількох стилістичних напрямках (один з яких був гостро-трендовим), справили на мене дуже приємне враження, а оскільки з самою майстринею мені поспілкуватись не довелося, я вирішила пошукати інформацію в інтернеті. З подивом (тому що мені ніхто не розповів) наштовхнулась на фотосесію, котру для Майї робила моя подруга — фотограф Інна Голодняк — https://vk.com/event67287942. За посиланням зайшла на сайт Котельницької і швидко перетворилась на невдоволеного потенційного клієнта — фото прикрас є, а цін ніде нема, на сторінці з контактами замість номеру мобільного телефону — доісторичне віконечко для зворотнього зв'язку :(( Не маю до самої Майї жодних конкретних претензій, але дизайнерам, котрі ось так подають в інтернеті свій товар хочеться сказати одне: “Ви хоч уявляєте який величезний відсоток покупців до вас не доходить через такі незручності?!!”

Останньою того дня стала презентація невеличкої колекції Ольги Романової. Ольга Романова — це молодий, талановитий та розумний дизайнер, речі котрої завжди викликають у мене лише позитивні емоції. Дуже сподіваюсь якось написати більш докладний матеріал про неї і щось для себе замовити. Одяг, який шиє Ольга, зазвичай підкреслює жіночність, але обходиться без банальних манірностей. Натомість окрему вдячність та повагу від мене заслуговує увага дизайнерки до деталей: зверніть увагу на кольорову підкладку, оригінальну вишивку, ідеальні виточки та конструкцію крою!..

Одна пташка мені нашепотіла, що зовсім недавно Ольга одружилася, тож щиро бажаю їй кохання та успіхів як у приватному житті так і на творчому шляху! :))

 

Протягом не однієї години вибирала, зменшувала та завантажувала фотки для вас - Лілія Сушко :)