Показ вечірніх та коктейльних суконь від Олени Даць.

Завтра - останній день 13 сезону Львівського Тижня Моди, тож пора мені "взятися за перо" і поділитися з вами свіжими враженнями! В першу чергу я хочу висловити свою точку зору щодо проведення такого (і подібних) заходів у такий складний для нашої країни час... Думаю, усі ми повинні бути готовими боротися за свою свободу, але також повинні пам'ятати заради чого ця боротьба: заради мирного життя, заради спокою та легкості буття, зрештою, навіть заради таких речей, як можливість робити проблему з того які туфельки пасуватимуть до он тієї сукні... :) Тому що саме такі безтурботні прояви людського хочеться мати можливість собі дозволити, пам'ятати і сподіватися що буде завтра, буде літо, і все, що ми любимо також буде!

Отже! Розпочався Тиждень у середу з показу вечірніх та коктейльних суконь від Олени Даць. Подія ця проходила у приміщенні ресторану "Mon Chef", що на 2-у поверсі готелю "Асторія". Це була актуальна колекція - деякі з речей я й раніше бачила у крамницях в центрі.

Ще до початку дійства частина моделей стояли у вікнах, неначе живі модні ілюстрації.

Мені направду дуже сподобався цей показ! Єдиним недоліком можна назвати надто велику кількість глядачів для невеликого приміщення

(хоча показ і був закритим), але мені пощастило досить зручно встати, тож я усе добре розгледіла :))

 

Я би поділила цю колекцію на дві тематичні частини - яскраво вираженні мотиви 20-х та 30-х років (сукні міді-довжини зі спідницями, що розширюються донизу)

 

та образ спокусливої сицілійської вдовички, котрий так люблять трактувати у D&G (чорні сукні по фігурі).

 

Сама не люблю, коли мої пости тут - саме тільки розхваляння, але от реально: моделі гарні, сукні чудові, макіяж вишуканий, чудово дотримана загальна стилістика (зачіски і прикраси надзвичайно гармонійно виглядали з одягом),

обрані візерунки (зокрема геометрично-народні сніжинки-багатокутники) - незаяложені,

а деталі на зразок складних відхилених комірців чи розрізів на рукавах чи стрічок на плечах дожавали цим моделям одягу вдалого балансу між сексуальністю та елегантністю... Браво!



Ну що може бути краще, ніж такий легкий силует із такої ніжної тканини!?...

Такий одяг з такою потилицею, шиєю, лопатками... і татуюванням нікого не залишить байдужим! :))