Показ Haute Couture гостей LFW - Дому On Aura Tout Vu. Частина 3.

Усього було представлено 22 моделі. Коли 21 з них пройшли подіумом і остання зникла за лаштунками, світло почало згасати і публіка вже було вирішила, що “виставу” скінчено, але потім підлогою знову почав повзти “дим” і неначе царівна-Лебідь з нього постала остання модель:

bokeh.com.ua/massakre/gallery/348_lviv_fashion_week_osinzima_2012_den_shostij#16709


 

Потім усі красуні пройшли разом:

 

і під бурхливі оплески підкорених львів'ян і з-за лаштунків на кілька митей виглянув Яссен зі своїми асистентками,

зібрав овації і зник. Цей показ, як ви зрозуміли, НУ ДУЖЕ мені сподобався! Але цікаво, що перше про що я подумала, коли він закінчився, це було: “ - Круто! ... Але наша Богуцька не-е гі-ірше-е-е...” :)

(Чому “не гірше” - прочитаєте потім в окремому пості про показ Роксолани Богуцької)


 
 


 

Потім я потопала на прес-конференцію. Трохи почекали. VIP-гостями на прес-конференції самі себе означили Сергійко Пастушок і його пергідрольний баранчик (мене весь день тихо торкало від них, бо вони теж були вдягнені “в морському” стилі: гр-р-р!!!)

Я йшла на прес-конференцію з однією метою: дізнатися більше про ці неймовірні камінці та колготки на моделях. Але “наших інопланетних гламурних друзів” цікавила Леді Гага! І ще одну журналістку, з вигляду абсолютно адекватну, теж цікавила Леді Гага! Ну прямо гагануті всі якісь, чесне слово! Ця панянка так заторкала своїми питаннями бідолашного дизайнера, що всі присутні від незручності вкрилися червоними й зеленими плямами... :)

Щодо технічних моментів, котрі мене цікавили, то виявилось, що ось ці колготки з намальованим “полум'ям”, виготовляють пртнери On Aura Tout Vu — компанія “Волдорф” - якщо я правильно запам'ятала... А камінці-кришталики дизайнери обирають і шукають по всьому світу, а ще дуже тісно співпрацюють зі Swarovski.

Оце зараз поки текст писала, пошарилась іще по Гуглу і дивіться що знайшла:

Ось відео з показу в Парижі — шкода, в нас нічого не підпалювали, але музика була та сама... :)

 

І кількох моделей з колекції на показі у Львові не було — за ось цією червоною особливо шкода :((

 

 

А ось маленьке відео про показ у Львові — на 11 і 58 секундах видно мене в полосатій спідниці і фотом замість обличчя :)

 

ще кілька цікавих посилань про цих дизайнерів можна знайти тут: 

balinskiy.livejournal.com/603169.html


 

і тут: www.stylinco.com/ru/blog-ru/on-aura-tout-vu-na-salone-modi-v-parije/

Мене все хвилювало "національне" питання, адже прізвища Самойлов і Стоянова складно назвати французькими :)  Виявилось, що ці двоє талантів - болгари за походженням. Треба зауважити. що партнерка Яссена - Лівія Стоянова приїхати не змогла. 

 

Але ми усеодно передаємо їй до Франції сердечне вітання і подяку за їхню працю: це було неймовірно! привозьте свої творіння ще! :)

І окремо за цей показ хочу подякувати організаторам Львівського Тижня Моди і всім спонсорам:  без вас ми би цього у Львові не побачили... Щире дякую! :)

 

Автор:   Лілія Сушко