Показ Haute Couture гостей LFW - Дому On Aura Tout Vu. Частина 1.

 

Щось я якось аж занадто повільно “оживаю”...  Насправді річ у тім, що 2 останні дні Тижня Моди були настільки насиченими й цікавими, що я останній тиждень ходжу колами навколо гігабайтів фото на жорсткому диску й не знаю з котрого боку до них підступитися... Дуже багато показів мені сподобались, а деякі по справжньому вразили. Якраз ось про ті, котрі добре вразили хочеться розповісти (й показати) особливо детально. Не буду оригінальною і скажу, що дуже сподобався показ запрошених почесних гостей Тижня — французького бренду On Aura Tout Vu, а власне їх «Вогняної» колекції Haute Couture. І хоча цей показ був останнім, котрий я (і всі інші) побачила цього сезону, але по кількості бажання поділитися з вами враженнями — він номер один :)

 

Мушу зізнатися (але я не одна така!), що знайомство з цим брендом для мене почалося із новини на сайті: lvivfashionweek.com/news/lviv-fashion-week-aura-tout-vu-haute-couture-paris

І я одразу пішла дивитися інтернети на предмет того, що ж нас чекає. Побачила фото цієї колекції і зрозуміла, що буде воно щось цікаве, але треба побачити на власні очі... І, забігаючи на перед, скажу, що таки мала рацію: коли бачиш усю цю розкіш та якість на відстані витягнутої руки — лише тоді усвідомлюєш, наскільки це все насправді гарно і круто...

 

Далі це “знайомство” для мене продовжилось у суботу, на прес-конференції із дизайнером Yassen Samouilov (одним з двох партнерів-власників бренду). Прес-конференція відбувалась у готелі Швейцарський на вулиці Князя Романа. Давно я хотіла потрапити у цей готель, але я (як завжди...) страшенно спізнювалась і поспішала, тому як ошпарена кицька вибігла на 4 поверх до конференц-залу і розгледіти в інтер'єрі готелю встигла тільки дуже красиві шпалери, котрими з вами й поділюся :)


 

Виявилось, що я іще нічого не пропустила, зате решта “преси” й фотограф Олександр Шамов уже начекалися й хотіли видовищ, а тут я у своєму образі а-ля Люся Гурченко й Шапокляк “в одному флаконі”! Мене порозглядали, пофотографували (тож я встигла погрітися в променях слави прекрасного француза :) і тут якраз прийшов винуватець зібрання — симпатичний Yassen Samouilov. Людей було не багато і журналістки задавали по-черзі свої запитання (деякі видались мені абсолютно абсурдними...), а коли підійшла моя черга, я набрала в легені повітря й видала приблизно наступне: “Кожна творча людина, протягом усього творчого шляху, несе якусь певну естетику й певну концепцію в світ, відтворює історію свого творчого формування. Що несете ви, яка ваша концепція?”


 

І коли перекладачка, почала відповідати, замінюючи слова Яссена на вкраїнські, у мене до француза сталося велике і щире кохання! Тому, що він відповів наступне: “ - Кожна наша колекція — це якась історія, якийсь сюжет. Ми дуже часто надихаємось казками, переповідаємо ці історії з допомогою нашого одягу...” А саме це я найбільше люблю: використовувати одяг для втілення у життя якихось цікавих персонажів! Брендові джинси й безликий бежевий тренч за “сто тищ мільонів“? До біса! Мене ковбасою не годуйте — дайте вдягнути бродвейського вигляду циліндр, або антикварне пенсне, або пілотський ретро-шолом, або блакитну сукню Аліси з Країни Чудес, або... Ну, тобто, нічого не приносить мені стільки задоволення, як можливість приміряти роль якоїсь людини (і не тільки...), за котрою стоїть ціла історія, свій характер, абсолютно інша особистість... З цього моменту, я чекала на “французький” показ з особливим, приємним нетерпінням... :)

А коли прес-конференція закінчилась, я зловила момент і підійшовши, до пана Яссена і, гордо добираючи французькі слова, попросила дозволу сфотографувати його цікаву прикрасу — ефектного чорного дракона. Власне, я вам його вже показувала:


 

Ввечері того дня, мені паморочилась голова від мрій про пальта від Любці Чернікової та суконки Роксолани Богуцької (та, “розкатала губу” дай боже...), а вже в неділю був завершальний день LFW і закривав його показ усіма неймовірно очікуваної “Вогняної” колекції On Aura Tout Vu. Мені неймовірно пощастило — я отримала можливість вмоститися на одне з VIP місць (от тільки паперова стрічка зі скотчем і надписом “для VIP” увесь день клеїлась мені до волосся і це було смішно, адже то було 1 квітня :))

Було вже добряче по дев'ятій, зал переповнився людьми, спраглими до вражень та справжньої Haute Couture. Навпроти мене розмістилися поважні гості LFW: Judith Girard Marchak ( fashion-редактор, Париж) — її червоний фотоапарат, як магніт, притягував мій погляд :) та Marcellous L.Jones (TheFashionInsider.com Magazine), чиє фіолетове взуття змусило заздрити усіх метросексуалів на LFW :)


 

Світло приглушили і на екранах з'явилась заставка On Aura Tout Vu на фоні полум'я. Стало ясно, що зараз буде справжнє шоу!


 

Скажу чесно: шоу на показах я не люблю тому, що коли щоу, то обов'язково без світла, а значить ні подивитись нормально, ні сфотографувати...

Але “іноземні колеги” - не підвели! Все було продумано! З-за лаштунків почав з'являтися штучний дим (ну ясно — диму без вогню не буває :), заграла музика і світла поступово стало більше. З диму почала виходити перша модель. Її образ складався із “купальника”, розшитого великими кришталевими камінцями та оригінального аксесуару — величезного сірника...


 

Більше фоток Інни Голодняк можна знайти тут:

bokeh.com.ua/massakre/gallery/348_lviv_fashion_week_osinzima_2012_den_shostij#16639


 

Насправді, мені ця модель найдужче проасоціювалася із цирковою гімнасткою-еквілібристкою, такою дівою піднебесся, знаєте?.. Настрій запанував позитивний, я зрозуміла що “мені вже добре” і поспішила увіковічити для вас усі кришталики на цій стрункій фігурці :)


 

Далі одна за одною з'являлися моделі, в одязі котрих “вогню” було все більше: в одних це були різні гарячої гами відтінки, в інших візерунок хутра, в третіх — принт у вигляді спалахів святкового салюту... Дуже гарно! Стало зрозуміло, що дизайнери справді надихнулися усіма можливими видами полум'я: від вогника свічки й жару лісового багаття — до стрімкої блискавки та світла холодних зірок...  

Потім моделі почали виходити парами...  


 

Окремим кайфом стало “оформлення” ніг — колготки із нанесеним нижче коліна покриттям у вигляді язичків вогню... Обожнюю такі дрібниці!  

Далі вийшла одна модель в сукні стилю діви “золотої ери Голівуду” із розкішним довжелезним мундштуком в руці... Пройшовши подіум і наблизившись до розширених зіниць фотокамер, вона спинилася і повільно (манірно і дуже гарно) затягнулася... О-о-о!!! Це був екстаз!.. :))


 


 

Продовження чекайте ввечері :)

 

Автор:  Лілія Сушко