Перший показ сезону: Kateryna Karol

Розпочався 17 сезон LvivFW. Першим показом Тижня стала колекція від бренду Kateryna Karol. У мене була можливість бачити, як створювались усі ці речі, і я знала що колекція буде гарною, але я все одно була приємно вражена: вийшло ще краще!!!

Насправді кожний хороший дизайнер має якусь свою сильну сторону. Спостерігаючи якісь окремі моменти створення колекції, я бачила, як в процесі одні ідеї перевтілюються в інші, щось поступово трансформується, деякі рішення приймаються в останню мить! Так от, Катерина мислить цілою сукупністю образів. ЇЇ одяг та аксесуари ідеально міксуються між собою, як шматочки пазла, котрі зовсім не хочетьс розділяти, настільки там усе гармонійно поєднано...

Кольрова гама переважно з приглушених відтінків, мої фаворити - сіро-бузковий та бірюзовий. Прозорі тканини поруч із стьобаними об'ємними фактурами підкреслюють кожен з фасонів, багатошаровість створює велику варіативність образів. Для колекції були спеціально розроблені колготи та шкарпети спільно з партнером показу «DUNA», а взуття «Kasandra» створює правильний акцент на простоті та носибельності.

Щодо прикрас та вставок у вигляді корони "як у справжньої принцеси", то особисто мною ця деталь сприйнялась як можливість зберегти у своєму цілком дорослому та модному образі елемент грайливості та навіть дитячої безпосередньості )

Усі фото крім останніх 3-х - Ігоря Федоріва.