Новий шоу-рум від Lviv Fashion Week

 

Нещодавно Lviv Fashion Week відкрили новий шоу-рум, де представлений одяг українських дизайнерів. Цей бутик назвали “Сектор № 3”, оскільки це вже третє приміщення і знаходиться він за адресою Львів, вул.Корнякта, 1 (бічна Краківської).

Я вирішила обов'язково туди навідатись аби самостійно оцінити асортимент. За компанію прихопила свого фотографа — Інну Голодняк (just-creativity.com ).

 

 

Магазин не великий, але приємний... Можна легко усе роздивитися та оцінити. В шоу-румі представлені наступні марки: Marta Wachholz, Roksolana Bogutska, Under Queen, MataMata, Andre Tan, Amina Gasem, Malwa-Florea, Volobueva & Basarab, Ельза Вербовська, Irina Karavay та інші...

 

 

 

 

 


 

Ось екзотична бісерна вишивка на сукнях від Under Queen (однієї із багатьох дизайнерів-відкриттів Lviv Fashion Week) — побачити якою була уся колекція можна тут: lvivfashionweek.com/designers/under-queen/under-queen-ss-2012  


 


 

Деталі речей від Mykytyuk&Yatsentyuk (про презентацію цієї колекції можна почитати тут: lvivfashionweek.com/blog/vidkryttya-devyatogo-lvivskogo-tyzhnya-mody)

 


 

Та найбільшим відкриттям особисто для мене стали речі бренду MataMata! Я зависла біля стійки із їхніми сукнями дуже надовго і все діставала Інну, аби вона мені кожну деталь зфотографувала! Це були сукні в стилі 20-х років — зшиті із візерунчастого оксамиту й тонесенької сітки та декоровані вишуканою бісерною вишивкою. Провидінням долі, склалося так, що в бутик якраз завітала одна з дизайнерок цього бренду — пані Наталія Сабадишина. Ми розговорилися і вона розповіла, що вони з подругою створюють цей бренд удвох, використовують для натхнення свою колекцію старовинних викройок і мають майстерню на вулиці Томашівського, куди мене і запросили! І я обовя'зково якось до них завітаю :)


 

 

 

 

 

 

Після такого приємного знайомства я похоробрішала і наважилась навіть дещо поміряти... Першою була сукня від MataMata, котра на мене була великою... І ось що цікаво: сукня в стилі ар-деко — такі сукні в 20-х роках у Парижі створювали аристократки емігрантки з Російської Імперії (про це чудово розповів у своїй книзі “Красота в изгнании” історик моди Олександр Васільєв) — вони привносили старовинні слов'янські орнаменти в вечірній одяг із французькою розкішшю... Коли я подивилася на себе в дзеркало у завеликій, але чудовій сукні від MataMata, то зрозуміла що найбільше нагадую в такому вигляді дівчинку із якоїсь російської казки — з косами і в такому розкішному неначе маминому сарафані... От так цікаво спрацьовують асоціативні ряди :))


 

 

 

 

Ще один комплект, котрий я там одягнула — мереживна блузка MataMata із дуже спокусливою застібкою на плечі, та неймовірно приємна спідниця від Marta Wachholz. Здавалось би: “ - ну подумаєш ще одна плісерована спідниця?! та цього року від них уже очі болять!”... Але ні! Ця спідниця була настільки чудовою, зшитою з настільки розкішної важкої та приємною на дотик тканини... З неї просто не хотілось вилазити!!! Мені завжди подобались речі від Марти Ваххольц... :))


 

 

Тож враження від нового магазину у мене лишились виключно позитивні! Ще зазначу, що там можна купити квитки на покази Lviv Fashion Week. У мене є акредитація, але я придбала собі запрошення на благочинний показ від Roksolana Bogutska, що і вам раджу зробити :)