"Нема коли спати" від SOFITIE

 

Одним з найбільш вдалих показів за день вчорашній стала колекція #ПОСПИШЬПОТОМ бренду SOFITIE з Одеси.

Колекція є колаборацією дизайнера SOFITIE Наталії Цегалко з талановитим одеським художником Владом Цветковим. Для задоволення бажання гостей показу отримати заповітну річ негайно, колекцію показано сезон в сезон.

Назву колекція отримала завдяки сучасному ритму життя, що диктує свої правила. Для того, щоб повечеряти з коханою людиною, зустрітися з близькими друзями, погуляти з відданим собакою, прочитати цікаву книгу, встигнути на сучасну виставку, сходити на нову вечірку, подивитися захоплююче кіно - ми спимо потім.

Усі речі на цьому показі були простими і водночас дуже ефектними, що буває рідко. Сукні різних фасонів та відтінків дозволяють замовниці з будь-яким типом фігури та зовнішності обрати щось для себе (зважаючи звісно на те, що колекція дуже молодіжна). Речі, що нагадують одяг для сну, апелюють і до тематики показу і до світового тренду на піжамний стиль, котрий повноцінно так і не прийшов на наші терени.

Хочу також відмітити дуже вдало підібране взуття та легкі і гармонійні зачіски та макіяж моделей. Часто дизайнери грішать цими деталями — або не приділяючи їм увагу, або занадто акцентуючи їх роль. Тут все було досконало: було одразу видно, як легко цей одяг можна носити, без потреби зранку вигадувати щось екстраординарне 3 години перед дзеркалом...

Думаю, ця колекція розлетиться у дизайнера дуже швидко: рідко коли комерційно вдалі речі викликають таку помітну кількість позитиву. І навіть назва, оформлена як хештег, є дуже класним маркетинговим ходом і також даниною нашому часу.