Моя весільна сукня і атель'є дизайнера Oksana Piekna.

Сьогодні хочу розповісти про свою весільну сукню і атель'є дизайнера Oksana Piekna.
Декілька років тому на афтепаті LFW я брала невеличке інтерв'ю у французького редактора Жюдіт Жерар-Марчак. На запитання, які колекції найбільше сподобалися їй того сезону, вона відповіла, що крім Богуцької, їй припала до душі колекція молодого дизайнера Оксани Пєкни - у стилі 50-х.
http://lvivfashionweek.com/designers/oksana-piekna/oksana-piekna-ss-2013
 Я тоді показ пропустила, але відмітила для себе чудову якість виконання цього одягу, оскільки бачила його в шоурумі. І, звісно, ім'я дизайнера запам'ятала :)
Тому наступного показу Оксани я вже свідомо чекала і вона мене не розчарувала. Цей показ був її дипломною роботою в Академії - http://lvivfashionweek.com/news/oksana-piekna-ss-2014 , а основним його мотивом стали лінії мого улюбленого історичного стилю - сецесії. У Львові, на щастя, сецесії дуже багато і це одна з тих причин, що дозволяє мені кожного дня заново закохуватись у наше місто. З того часу якось стало зрозуміло, що роботи цієї людини мені близькі.


Тому, коли друзі порадили мені звернутись до Оксани щодо виготовлення весільної сукні, я вже не сумнівалась :)

Є дівчата, котрі мріють про своє весілля змалечку. У молодшій школі вони придумують свою сукню, у середній складають меню, а в старших класах затверджують остаточний список гостей (і відсутність нареченого їм ніяк не заважає :))
Я - їх протилежність. Ми з коханим були уже багато років разом, а я все жартувала "хорошую вещь - браком не назовут..." Але одного разу найближча мені людина спитала: " - Невже ти взагалі ніколи зі мною не одружишся?!!" і тоді я зрозуміла, що щось таки треба у своєму підході змінити :)
Моє весілля було настільки простим і скромним, наскільки це можливо. Думка про те, щоб збирати родичів і друзів, доводила мене до сказу і епілептичних припадків, тому ми вирішили викреслити з цього важливого для нас дня усе зайве і зробити таке весілля, яке хочеться саме нам. Думаю, мені вдалося "неможливе". Тому що за увесь цей день я не відчула ЖОДНОЇ негативної емоції, у мене не було жодного складного чи нервового моменту. І однією з причин цих позитивів була сукня Oksana Piekna: сукня, котра була створена спеціально для мене, котра відображала моє "Я", котра врешті-решт була просто фізично зручною для мене!


Атель'є Оксани знаходиться у Львові на вул. Нижанківського 26 (поблизу музичної консерваторії). Ось сторінка атель'є:  
https://www.facebook.com/atelier.oksanapiekna?fref=ts
і їх інстаграм: https://instagram.com/Atelier_Oksana_Piekna/
Мені дуже сподобалось, як там все облаштовано: робочий простір вдало поєднується з творчими дрібничками, що разом створює приємну креативну атмосферу.

Оксана (ліворуч на фото) - професійний дизайнер, людина що створює цей бренд, але " Ательє Oksana Piekna" - це не лише вона. Є ще її сестра Наталя (праворуч) - права рука, кращий менеджер, людина, що відповідає за усі організаційні питання!


В самому атель'е постійно кипить якась робота, на рейлах - десятки вішаків з одягом, що "в процесі" і чекає примірки

Тканини  дівчата привозять з Італії та Іспанії, але можна при бажанні обрати щось і у Львові.

Також в ательє продаються аксесуари талановитих львівських майстрів, оскільки бренд Oksana Piekna відкритий до співпраці.

Зі свого досвіду хочу зауважити, що найкращим у роботі з цими людьми була їх готовність до порозуміння. Я прийшла до дівчат порівняно пізно (здається до весілля залишалось менше місяця) і дуже переживала що "не встигнемо" і "все пропало!!!" :)) Також у мене був взірець - вінтажна сукня 70-х рр., але я розуміла, що моя весільна має бути не ідентично такою. А якою - я ще не знала... В процесі ми поступово визначали, якими оздобами будемо користуватись, якої глибини буде виріз, якої довжини спідниця, яка підкладка і де саме вона потрібна, де і якою буде застібка, яким чином оформити складки та безліч інших подробиць... Тобто завжди була розмова і спільне - найкраще - рішення. Такий підхід мені особисто здається найрозумнішим і мене, як клієнта, дуже вдовольнив. Тепер я знаю, що цим майстрам можна довіряти, а хіба не це головне для жінки, котра хоче втілити свої ідеї, але потребує професійного виконання?

Новинка цього року - тепер в Oksana Piekna є власне брендове взуття! Класичні гостроносі туфельки: яскраві кольори і нічого зайвого!

Це моя улюблена майстриня - без неї не обійшлася жодна примірка! :)

Отже, можу абсолютно щиро рекомендувати вам це ательє. А також повідомляю, що в суботу 28 березня о 19.00 відбудеться показ нової колекції бренду.  
Головна тема нової колекції Oksana Piekna AW 2015 - українська витинанка. Комплекти виконані з валяної вовни, атласу, шифону та перфорованого трикотажу, який ліг в основу розробки. Домінуючими кольорами стали ультрамарин, темний зелений та бордовий. Приходьте на показ і побачите усе самі :)

Під кінець накидаю вам трохи своїх весільних фото - дякую за них Інні Голодняк (https://vk.com/just_creativity)