Ліричний відступ. Прикраси.

Поки я обираю для вас найкращі з п'ятиста фотографій студентських колекцій, представлених на LFW, пропоную вам замислитись: чого бракує не лише у ваших шафах, але й у шкатулках аби у всеозброєнні зустріти весну і літо. Звісно, це модні прикраси!

Можна було б робити детальний огляд усіх прикрас, котрі були представлені разом з колекціями одягу дизайнерами зі світовим ім'ям. Але! Я, все ж, модний блогер, а це означає, що величезну частину усієї затребуваної візуальної інформації я отримую з інших блогів. А смаки блогерів десь перетинаються з модними "цу", а десь розходяться... Узяти хоча б нашу любов до вінтажного вбрання... :)

Та це я знову відволіклась... Пам'ятаєте яку палку любов серед фешн-блогерів викликав тренд на комірці? (можна тут глянути: http://moj-maskarad.livejournal.com/13989.html) ? Згодом увага від самого комірця перемістилася на прикраси під комірцем. Це повинні були бути великі помітні чокери, достатньо масивні й оригінальні. Восени стало зрозуміло, що ховати свої скарби "у довгий ящик" ніхто не збирається і так ми отримали "дозвіл" носити намиста поверх пальт...

Тож, давайте подивимось що обирають для себе модники світу  і що подібного можна знайти у Львові!

Ось такі чудові штучки вдалося роздобути мені :)  Усілякими правдами й неправдами я шукала їх по всьому місту і тепер не можу натішитись ("моя пре-е-еле-есть..." (с.)

Найпопулярнішими можна щиро визнати чокери пекторалеподібної форми (як кривий кинджал чи молождий місяць :)

Такі речі запросто стануть родзинкою вашого образу, моментально притягуючи до себе погляд. До речі, історія виникнення багатьох прикрас приховує традиції захисних оберегів: наші предки вірили у чарівну силу кола і тому від недоброго ока надягали намиста чи ковані пекторалі...

А ще, літо складно собі уявити без найяскравіших, дещо "кислотних" кольорів та краплинки курортно-острівної екзотики. І якщо металевий нагрудник виготовити самостійно - дуже складно, то зробити ось таку яскраву прикрасу з кольорового бісеру зможе кожна дівчина!

Взагалі, чим мені особливо імпонують ці великі прикраси, так це тим, що їх можна вдягати до абсолютно різного одягу  і щоразу ваш образ виглядатиме інакше!

Оскільки літо - пора відпочинку та розваг, зверніть свою увагу на такий матеріал як пластик. Прикраси з пластику, при умові що виготовлені якісно, виглядають дуже сучасно, а головне - при своїй зовнішній масивності, вони зовсім не важкі.

Можна шукти щось натхненне мотивами бароко (явки-паролі здавати не буду, але пораджу перейтись вулицею Дорошенка :), 

а можна просто придбати коль'є максимально сучасного вигляду.

Не варто забувати й про переможця глядацьких симпатій - чокер із безлічі намистинок:

Знайти таке намисто нескладно - загляніть у кілька магазинів серед представлених у Львові "біжутерних" мереж.

А з єтнічними мотивами узагалі можна розважатися по повній! - достатньо поєднати коралі та стилізовані "гривеники" -і те і інше можна знайти на львівському вернісажі.

Від наступного фото я просто фанатію! Так насичено і так гармонійно! Пригледіла я собі дещо подібне, а от де нікому не скажу. Зрештою... різноманітні інтернет магазини іще ніхто не відміняв.

А якщо ви не любите інтернет-шопінг, тоді проїдьтеся до ТЦ Ашан, там можна часом знайти дуже милі речі:

А от якщо навпаки: в інтернет-закупах ви не новачок. то не мені вас вчити - пряма дорога на http://www.asos.com/

А ще можна робити замовлення у "приватників" - продавців вінтажної біжутерії. Щиро кажучи, речі там бувають просто неймовірні!


 

Якщо не можете спокійно спатиі все мрієте про Prada - не шукайте відмазок, шукайте можливості! Дівчата хенд-мейдери, котрі займаютьсся полімерною глиною, запросто зроблять вам дещо подібне, а може й краще :)

А якщо ви - особистість брутальна й різні квіточки з пластику ліпити - не про вас, тоді шукайте метал :)