LFW. День другий - покази студентських колекцій. Частина перша.

 

 Більше якісних фото можна знайти тут:

bokeh.com.ua/events/164_lviv_fashion_week_osinzima_2012_den_drugij
 

Вечір середи промайнув дуже жваво та неймовірно насичено! Увазі глядачів було представлено 13 колекцій молодих дизайнерів-випускників 6 курсу Академії. Порівнюючи з попереднім, осіннім LFW, можна сказати що я була в захваті від побаченого. Не всі-всі колекції мені сподобались, але деякі речі настільки припали до душі, що я міцно замислилась над покупкою... :)

Як виявилось, така сильна різниця між рівнем колекцій на 8 Тижні і на теперішньому, пояснюється належністю студентів минулого року до 4 курсу навчання. Тож, можна зробити висновок, що наша Академія ближче до випуску робить таки з молодих людей справжніх професіоналів.  

Отже, пропоную подивитись фото з місця подій і оцінити працю молодих дизайнерів.

Людей зібралося багато і

ведучий спершу оголосив показ дитячого театру “Імпреза” (на жаль, я так і не зрозуміла, хто був автором цих речей...) Речі були виконані в напрямі, змішаному із елементів середньовіччя та жокейського стилю.  

Ось цей варіант мені особливо сподобався :)


 


 

Далі відбувся показ колекції KATERYNA TIMO4KO. Цей одяг був по хорошому похмурим, сказати б правильно-готичним.

Заключна сукня  

нагадала мені одяг улюбленого персонажа — Мортіші Адамс :)


 

Далі було двоє дизайнерок з Росії. Перша - Крістіна Чєгодаєва. Її колекція була невеликою і особисто мене не надто вразила... Зрештою, я взагалі не сприймаю трикотаж...


 

Наступна російська гостя - Настя Єфремова — презентувала жіночні чорні сукні з прозорими вставками та спідницями.

Деякі “вставки” глядачів особливо потішили :))


 

Потім трапилась колекція Мирослави Петренко. Вона складалась із декількох “костюмних” моделей


 

 Трикотажні суконі представила Діана Говдій. Над цією колекцією є про що замислитись: дівчина використовувала складний крій і виконала усі деталі дуже майстерно, але в загальному усього цього було якось... забагато?.. Відчувалась якась натужність у створених образах, бракувало легкості... 

Ольга Демків представила колекцію з елементами арабської етнічної культури. Дві максі-сукні мені сподобались неймовірно! Їх хочеться купити і носити.

Красиво й гармонійно створені образи, продумані всі дрібниці — прикраси, гудзики...

Особливо припали до душі шкіряні елементи, котрі трошки нагадали колекцію прикрас від Lanvin (Spring 2011)


 

І верхній одяг справив цілком приємне враження, але штани-аладіни... Я вас благаю! Досить потворити пропорції жіночої фігури! :)


 

Катя Дмитрів представила в'язані моделі. Вважаю, що цей вид текстилю є найскладнішим, тож навіть не буду особливо коментувати... Скажу лише, що сподобались паперові орігамі-прикраси.


 

Пізніше відбувся “антракт”, фотографи отримали можливість перезарядити свої “пушки”, а гості трошки походити й обмінятися враженнями.


 

Першим у другій частині став показ одягу від Ірина Жугель . Цій людині я хочу сказати: “браво!”. Уся колекція була виконана в чорному кольорі і речі слугували лише нейтральним фоном для розкішних перфорованих шкіряних деталей та аксесуарів. Ці “дрібниці” були виконані з рідкісною майстерністю, тому від мене  Ірині низький уклін... :)


 

Ось ця сукня буде мені ще довго снитися...

Продовження буде ввечері — не пропустіть найцікавіше! А я поспішаю на покази проекту In AVANT GARDE аби вже завтра розповісти вам як усе було :)


 

 

 

Автор: Лілія Сушко


 

 

/p