LFW. День другий - покази студентських колекцій. Частина друга.

Наступна колекція належала дизайнеру Юлії Рибці. 

Вцілому, колекція справила дуже приємне враження - десь нагадала силуети моди моїх улюблених 1900-х років,

 а десь (атмосферою, настроєм...) останню колекцію Марка Джейкобса для LV :)

Эдине моє зауваження для Юлії - можливо, трошки зменшити кількість принтів та деталей в кожному з комплектів?.. Сама я - антимінімаліст, я люблю коли усього багато, але все ж не варто перегинати палицю... 

Окремий "респект" за барвисті підкладки - обожнюю! :)

Коли на подіумі з'явився цей молодик, панянки довкола так і зашушукали: “який мен! Який мужчина!” :))

Колекція верхнього одягу Анни Кашуби залишила по собі суперечливі враження... Декотрі пальта мали дуже красиві фасони й усі вони були дуже якісно виконані, але обрані відтінки тканин - "мама дарагая!"  Люди, ну вже ж не 90-і, вже ж можна знайти навіть в Україні тканини нормальних кольорів!

А ось це пальто пристойного відтінку і одразу виглядає і сприймається як абсолютно достойна річ!

Ліда Матвієнко представила свій погляд на моду у симпатичних трикотажних речах із елементами зображень іграшкових ведмедиків або левчиків (якщо я правильно розгледіла...) - вони прикрашали аплікаціями сукні та заміняли кишені, а також "визирали" із вухастих шапочок моделей. Вцілому, позитивна колекція.

Далі перед наші ясні очі з'явилися моделі в одязі від Інни Мілко.

Декотрі комплекти ну ДУЖЕ сподобались! І трохи нагадали кольорову гаму моєї улюбленої колекції від Гальяно для DIOR. 

Останньою на подіумі зявилась модель у такій неймовірній сукні, що, здається, усі ми - глядачі - на мить перестали дихати... Ну, принаймні я, так точно :)

Звісно це була спроба відтворити сукню Кіри Найтлі з фільму "Спокута" (2007). Інна Мілко ніде крім фото й кіно цієї сукні бачити не могла, зате змогла створити дещо не менш (а може й більш!) розкішне, ніж дизайнер Jacqueline Durran! Я в захваті!

У мене просто немає слів щоб описати всі враження від цієї сукні! Вона неймовірна! Цей яскраво-смарагдовий колір, відблиск натурального шовку...

Мені вдалося кілька хвилин поспілкуватися з Інною (виявилось, що ми вже зустрічалися на минулому Тижні, коли вона представляла дизайнера Денізу) і от що я дізналась: всього було представлено 7 моделей, тканини куплялися в Києві, а відшивалися у Львові, на все пішло 2 місяці роботи, зачіски також придумала Інна. Джон Гальяно - улюбленець Інни серед світових дизайнерів, а ЗЕЛЕНУ СУКНЮ МОЖНА КУПИТИ!!!! :))


 

Автор: Лілія Сушко