Колекція Роксолани Богуцької осінь-зима 2014\2015.

6 квітня поза програмою Тижня Моди відбувся показ колекції осінь-зима 2014\2015 від Роксолани Богуцької. Захід проходив у приміщенні туристичного комплексу “Термінал-А”.

Одразу прошу пробачення в читачів за якість моїх фотографій: наслідок особливостей освітлення та кривеньких рученьок :)) Аби оцінити колекцію, кращі фото можна побачити тут:

http://www.lvivfashionweek.com/news/roksolana-bogutska-aw-2014-fotoreportazh

Цю колекцію можна умовно поділити на чотири тематичних частини, а саме:

етнічні мотиви; жіночні сукні в стилі 30-х, костюми та пальта ретро фасонів, і найбільш западаюча в душу пара суконь із пишними спідницями та аплікацією. Усі складові по окремості — чудові, але разом вони якось дуже цікаво підкреслюють стилістику одна одної та вцілому взагалі дуже приємно вражають. Я помітила колись з допомогою різноманітних полотен в інтер'єрі культової львівської кав'ярні “Дзига”: http://ic.pics.livejournal.com/moj_maskarad/36850024/1881705/1881705_original.jpg, що враження від кількох десятків картин разом набагато більше і краще ніж сума вражень від кожної в окремості (далеко не на кожну я би взагалі звернула увагу). Так само закон синергії спрацював і в останній колекції Богуцької.

Сукні з пишним низом одразу хочеться виділити окремо: емоційно вони асоціюються з більш юною аудиторією, ніж решта одягу з цього показу. Об'ємні аплікації та веселі кольори роблять їх такими чарівними, такими казковими. Мені здається, що дівчина в такій сукні могла би розкішно зіграти роль принцеси у казковому кіно чи стати чудовою ілюстрацією для дитячої книги. Одним словом: просто мрія, а не суконка! :)


 

Характерні для бренду пані Роксоляни шкіра з плетенням, розкішні вишивки бісером, камізельки із хутром та надзвичайно жіночних силуетів сукні також були присутні.

 

Кілька слів хочеться окремо сказати про речі з натурального хутра - у мене досі немає однозначного ставлення до цього: з однієї сторони дуже шкода несвійських тварин, що змушені помирати через це, а з іншої сторони ніщо так не створює образу розкішної Господині Життя, як довгий шовковистий ворс горжетки, накинутий на тендітні жіночі плечі... Як було би чудово, якби навчилися виготовляти штучне хутро, що виглядало би точнісінько так само як натуральне!.. Ще хочу зауважити, що часто одна маленька річ із хутра (та сама горжетка чи муфта) здатна принести образу більше розкоші, ніж ціла шуба...

 

 

Дуже сподобались костюми і пальта з жакарду (?) і особливо те, що моделі демонстрували їх на низькому ходу. Саме взуття типу оксфордів чи вишуканих балеток в сумі з таким одягом дає елегантність та невимушеність, а заразом і невимуЧеність! :)