Капсульна колекція Марти Ваххольц у Палаці Потоцьких.

Четвертий день Тижня Моди для мене розпочався з показу капсульної колекції Марти Ваххольц, приуроченої до відкриття виставки старовинних золотих прикрас у Палаці Потоцьких. Треба сказати — мені дуже пощастило, адже цей показ був закритим і потрапити туди могли лише запрошені гості, тож я озброїлась своїм вірним Найконом і твердо вирішила зазняти усе як воно було. На заваді стало освітлення! Ну... і трохи мої кривенькі рученьки, тож найкращі фото належать Олександру Шамову і подивитися їх усі можна тут:

lvivfashionweek.com/news/prezentatsiya-kolektsiyi-marta-wachholz-v-palatsi-pototskykh
Зате я назнімала крупні плани, людей довкола та неймовірно гарний інтер'єр палацу.

 


 

Коли увесь “цвіт нації” зібрався в залі, а фотографи з боєм розділили кожне зручне місце зйомки, невеличкий оркестр на балконі заграв урочисту музику і в зал почали заходити моделі. Кожна з них виходила з прочинених дверей, робила коло й поверталася назад, виходила наступна... Я нарахувала 14 моделей. Частину з них ми уже бачили на показі Марти Ваххольц восени 2011 (lvivfashionweek.com/designers/marta-wachholz/marta-wachholz-ss-2012), але частина суконь були новими. Від колекції на літо 2012 їх відрізняло більш вечірнє оздоблення — достатьно великими паєтками. Стилістичні мотиви — античні силуети, візантійські зачіски... Достойний фон для стародавніх скіфських золотих скарбів...

Щодо самої виставки, то ви тепер також можете її відвідати.

 


 Після показу взяв слово Директор Львівської галереї мистецтв, Герой України Борис Возницький, дякуючи Таруті за можливість представлення львів'янам такої виставки.

 

Далі іще були промови, але вже на сьому вечора починався показ Фелікса Радіонова і я, аби не перетворитися на гарбуза, мусила поспішати до своєї таксі-карети :)

 

 

 

Автор:  Лілія Сушко