Енергія весни у колекції Kateryna Karol

Бренд Kateryna Karol справно тішить своїх прихильників кожного сезону. Цього разу дизайнер, здається, зуміла розгадати таємницю, звідки приходить весна... Її приносять птахи у своїх крилах :)

Колекція вийшла дуже універсальною: знайти щось привабливе для себе зможуть як ті, хто весною хоче світлих легких відтінків, так і ті, хто воліють перші сонячні промені зустрічати в улюбленому чорному. Також колекція поєднує як геть легкі речі (шовкові сукні, прозорі туніки та мереживні топи), так і плащі та світшоти, що захистять від підступного вітру. Більше фото від Ігоря Федоріва можна побачити тут.

Дякую Олександру Шамову за фото

Серед використаних матеріалів — мереживо, шовк, бавовна і трикотаж. Символом показу стало зображення пір'їни - у вишивці та прикрасах, а також на брендових шкарпеточках, розроблених у партнерстві з компанією “DUNA”.

Аксесуари ручної роботи (переважно з кераміки) та шовковисті чорні пояси, зав'язані як крайки у народному костюмі, додали ненав'язливого відчуття етнічності. Натомість мереживні бюстики, одягнуті поверх суконь, — актуальний в світовому сьогоденні провокативний тренд.

І моє маленьке відео з фіналу показу:

 

Хочеться висловити свій захват енергією Катерини Кароль, котра, постійно підтримуючи безліч проектів, нещодавно презентувала також капсульну колекцію ETHNO – більше фото можна побачити тут.