Аби представитись...

 

мене ще можна знайти тут:
https://instagram.com/moj_maskarad/
https://www.facebook.com/lilya.sushko
https://vk.com/lilya.sushko

Також є fashion-блог російською мовою тут: http://moj-maskarad.livejournal.com/
щоб зв'язатися зі мною, можна написати сюди: http://[email protected]

Виникла якась внутрішня потреба пояснити хто я і чому веду цей блог...  Тому трохи про себе: 

Мене звуть Лілія Сушко, я все життя живу у Львові і дуже люблю це місто. Я закінчила Львівський Національний Університет імені Івана Франка, і вища освіта дозволила мені розширити своє світобачення. У мене є три основних захоплення — це мода, мистецтво та антикваріат. Разом вони чудово взаємопов'язані та доповнюють одне одного (наприклад, на модний одяг я завжди можу дивитись не тільки як на черговий тренд, але і з урахуванням мистецької вартості речі чи контексту історичного костюму...)

В мені завжди бореться теоретик моди та практик, адже я люблю не тільки говорити про моду, але й цікаво та стильно вдягатися. Понад усе мені подобається втілювати з допомогою одягу образи різноманітних персонажів (персонажів кіно, казок, історичних чи літературних). Мені приносить втіху з допомогою речей розгадувати характери різних героїв, визначати ролі та цілі історії, котрі ховаються за ними... Щоразу створюючи новий образ, я знаходжу усе нові грані в своїй особистості.

За останні кілька років, окрім ведення двох блогів я також встигла писати статті для глянцю, стилізувати приватні фотосесії, консультувати та навчати клієнтів, створила невеликий власний інтернет-магазин: http://prodamlisu.com/.

Цей блог — це точка зору однієї людини: не більше, не менше. Вважаю, що маю право висловлювати свою думку, оскільки витрачаю на моду неймовірно багато часу, грошей та зусиль і кожного дня дізнаюся в цій галузі щось нове. Буду рада, якщо мої напрацювання стануть для вас цікавими. 

 


 

Більшість фотографій робить для мене моя хороша подруга і чудовий фотограф — Інна Голодняк (just-creativity.com)

а найкращі макіяжі виконує досвідчений майстер Надія Гордон (nadiagordon.blogspot.com/p/blog-page_6362.html)

 

 

 

 

 

 

хто впізнав образ Фріди Кало, тому віртуальний пряник :))