4 день LFW. Люди і оточення.

 

Окрім самих показів із дизайнерським одягом у головній ролі, завжди цікаво подивитися на людей, котрі приходять на Тиждень... Тому на перервах ми з Інкою часу не гаяли - ми вас, дорогі гості, фотовпольовували! :)

Тож шукайте свої фото нижче, або в Інки на сайті: bokeh.com.ua/massakre/gallery/328_lviv_fashion_week_osinzima_2012_den_chetvertij#14702 

Ну для початку, оце я ховаюся від роззлючених дизайнерів у клійонці (а якщо серйозно, то досліджую мистецький проект «XS-XXL» :))

Ось ця блондинка отримує від мене "приз глядацьких симпатій" - за своє пір'я та дуже гарне кольорове поєднання - класичний синій із кольором сьомги...

Взагалі, трошки цікаво одягненого народу було, але хочеться більше! Повністю погоджуюсь із Петром Нестеренком (цитую недослівно): "Львів'яни все ще дуже зажаті у виборі одягу,  хочеться аби на Тиждень Моди приходило більше оригінально одягнених людей"...

Дівчатам-волонтерам щире дякую за їхню працю і низький уклін - все було дуже файно. 

Хлопці, беріть приклад з цього модника і вчіться носити краватки-метелики - вони дуже класно виглядають, піднімають настрій і привертають увагу :)

А оце, перепрошую, просто атас! "Развідєть" і "дабл фейс палм" в одному флаконі!..

 

А оце моя Інка - перший раз в житті довірила мені свою "пушку" і корчить рожиці :) Але я всодно її дуже люблю! :)

 

А, бачите, мистецтво для вас фотографує :)

 


 

 

 Ірина Равчук - головной редактор онлайн-журналу D'EPATE: 


 

 

Дівчинка в стилі моєї улюблениці Уль'яни Сєргєєнко. Дуже класно!

 

 

Ще одне вдале кольорове поєднання: 

 

Боже, який мен! :))

 

 

"Який сенс носити сумку від LV, в країні де так багато їх фейків, що навіть оригінал виглядає як фейк" (с.)

 

 

Французький дизайнер (принц :) Yassen Samouilov  - один з двох партнерів-засновників бренду  On Aura Tout Vu. Дозволю собі приділити стилю Яссена трішки більше уваги. Він завди був у дуже спокійних сірих костюмах та білих сорочках, але свою креативну натуру вдало падкреслював доглянутою зачіскою із "хуліганським" чубчиком та великими чорними дизайнерськими прикрасами. 

 

 

 

Цікава дічинка - одна з трьох, котрих я помітила на Тижні із заголеними скронями. 

 

 

Дизайнер Олена Залесська. 

 

 

Такий собі варіат "шанель -по-українськи" :)

 

 

Marcellous Jones and Phaedra (The Fashion Insider)

 

А це розкішно високий хлопчина, на которого я вже третій рік заглядаюся :)  Просто таки неформальний Апполон! І чому він не працює моделлю?..

 

 

 

Автор:  Лілія Сушко