Тенденції світової моди на сезон весна-літо 2012. Яскраві барви цитрусових...

Вітаю усіх відвідувачів сайту Lviv Fashion Week !

Сьогодні розпочинає свою “роботу” авторський блог, присвячений, звісно, питанням моди та стилю.

Вже зовсім скоро стартує дев'ятий Lviv Fashion Week, найсерйозніша модна подія на території Західної України. Особисто я, з нетерпінням чекаю на його початок: десятки цікавих показів, безліч нових знайомств з оригінальними людьми й професіоналами “fashion”-справи, трохи світських пліток і досхочу модних ідей та натхнення — безперечно, усе це варте уваги!

Хтось з дизайнерів показуватиме колекції, розраховані на осінь-зиму, а хтось, можливо, вирішить все ж продемонструвати свої напрацювання для теплої пори року, котра у Львові тільки от-от починає посміхатися нам ніжними сонячними променями :)

Отже, будучи заінтригованою набутками українських дизайнерів та зарубіжних гостей, я вже давно почала готувати свій гардероб до весняних змін. Тому пропоную трішки поговорити про тенденції світової моди, про те, якою буде мода навколо нас найближчі п'ять місяців.

Почнімо з кольорів, адже колір — перше, що кидається в око, викликає підсвідомі емоції, впливає на сприйняття усього образу... В кольорах на сьогодні є дві основні (й протилежні між собою) тенденції: це ніжні акварельні відтінки, так звана пастельна палітра і неймовірно яскраві та енергійні “цитрусові” барви. Тож саме про ці соковиті кольори я і пропоную вам переглянути невеличку фото- збірку:

Дуже модними будуть усі відтінки жовтого, на котрий обов'язково треба звернути увагу брюнеткам, але най-найтрендовішим кольору сезону визнано відтінок оранжевого, котрий зветься "Tangerine Tango"


 


Це складний і вибагливий, але безмежно життєрадісний колір. Якщо не можете собі його дозволити з огляду на відтінок шкіри, то пам'ятайте. що завжди можна відігратись на деталях :)