2 день. OFF SCHEDULE в тц Інтерсіті. Частина друга:

Оскільки з 7 представлених колекцій, етнічні елементи проглядалися аж в 5-ти, то колекція Анни Дідух сподобалась мені менше, ніж її попередні покази, та все одно була досить яскравою та жіночною. Анна використала цікаві елементи крою, аби продемонструвати як можна вибудувати жіночний силует з чітко вираженою талією навіть у панянок “в тілі” :)

фото — Інна Голодняк (http://just-creativity.com)

 

В перші хвилини показу Олени Романчук (техніка валяння) я відчувала лише якесь тотальне непоруміння... Але коли моделі непривабливих брудних кольорів змінилися на спокійні, витримані та вишукані образи в відтінку кави з молоком, я зрозуміла, що поспішила із висновком: друга частина колекції мені дуже сподобалась, та все одно лишається незрозумілим для чого показували перших 4 моделі... Окремо ставлю плюс за взуття!

Дизайнерський дует TWINS (котрий складається з сестер Світлани та Оксани) зазвичай займаються аксесуарами. Цього разу вони створили колекцію, де представили свої аксесуари на фоні простого лаконічного одягу. Дуже приємною була обрана кольорова гама і, хоча, у мене було кілька “запитань” до цієї колекції, але мені того ж дня випало поспілкуватись з дівчатами, тож я для себе все з'ясувала. Взагалі, в наш час, коли саме аксесуари стали статусними речима, можна визнати: одяг програв прикрасам, окулярам, сумкам та туфелькам :) Тож сподіваюсь, що TWINS будуть розвиватися і досягнуть серйозного успіху :)

Зелена сукня така весняна!!!

 

Лілія Сушко