2 день. Citadel-Inn Hotel. Mykytyuk&Yatsentyuk.

 

Останньою локацією того дня став готель “Цитадель Інн”, що розташувався в одній з львівських цитаделей — будові австрійського бастіону. Можна довго сперечатися про те, наскільки етично доречно було робити готель в колишньому концтаборі і, відверто кажучи, я не вважаю, що це абсолютно нормально, але з іншої сторони я дуже вболіваю за збереження львівської старовинної архітектури і скажу, що абсолютно точно наша держава ніколи не виділила б і частини коштів, аби привести цитадель хоч приблизно до такого гарного вигляду, яку вона має у ролі готелю... Було заплановано два покази: Mykytyuk&Yatsentyuk і Stella Shakhovskaya. Я скористалась часом між показами аби хоч трохи поблукати готелем і мушу визнати: зробили на славу! На перший погляд може здатися, що якісну австрійську будівлю зіпсувати чимось складно, але, на жаль, дехто з львівських архітекторів-дизайнерів протягом останніх 70 років довели нам зворотнє... А тут все дуже вишукано та якісно зроблено - ремонт максимально підкреслив геометричні лінії архітектурного проекту: круглі зали, вікна по колу, чисті лінії склепінь на стелях... Мені дуже сподобалось!

фото — Інна Голодняк (http://just-creativity.com)

Гості на показ зібралися різні — декого покажу далі... В приміщенні ресторану утворили проходи, забравши геть столи.

На першому поверсі того вечора розмістився невеличкий бутік з одягом Ольги Романової, Mykytyuk&Yatsentyuk та Сербін...

Дуже гарно грала ця панянка...



Ведучий Андрій Ферцак (у котрого просто таки хвороба якась: постійно, після кожної сказаної фрази вимагати оплесків...) анонсував показ колекції від Mykytyuk&Yatsentyuk і зачитав, що колекція створена під натхненням від японської культури та аніме. Зізнаюсь: переглянувши колекцію відчула якусь “зраду”: від аніме там узагалі нічого не було, а от як елементи японської культури мені легше зрозуміти колекцію Prada весна/літо 2013... Зрештою, особливість Mykytyuk&Yatsentyuk в тому, що вони усе роблять з таким, дещо галичанським, я би сказала, акцентом... Тож, чому б ні? - у них є свої постійні клієнти, тому не бачу сенсу про щось тут сперечатися :)

А! і ще хочу розповісти! Моделі на цьому показі блукали між колонами якимось таємничим маршрутом і пролітали повз фотографів з шаленою швидкістю, тому, здається, моя Інка — чи не єдиний фотограф, котрий встиг хоч якось зазняти їх усіх, тож Інці дякую — інакше ви би нічого не побачили :)

 

А тепер покажу трохи людисьок!

Досить суперечливий, та все ж цікавий образ:

Дуже класна ця парочка :))


 

 

Одна я така оригінальна і незрівнянна! :)))

 

Лілія, та, котра Сушко

:)