19.00, Трамвайне ДЕПО «Музей історії техніки»

 

Нетрадиційність місця представлення одразу приваблює потенційних відвідувачів, які являють собою мікс прихильників моди і мистецтва, адже на Офіційному відкритті Lviv Fashion Week одразу дві події – презентація арт-проекту і авангардні покази. Саме приміщення старе та індустріальне, тематично прекрасно підходить для показів такого плану. Але – у Львові холодно! Морозне повітря лише підсилює індустріальні ноти в навколишньому інтер’єрі.

Серед відвідувачів – Наталія Лук’янець, головний редактор журналу Ателье, Лілія Сушко, блогер Lviv Fashion Week в черговому яскравому образі. Замість шампанського сьогодні – глінтвейн, відповідно до температурних умов. Окрім навколомодної тусовки, арт-проект Євгена Піцикевича «Альбом» зібрав достатньо серйозних критиків мистецької сфери, таких як мистецтвознавець Роман Яців. 

In AVANT GARDE. У молодого дизайнера з Закарпаття Марини Шугані – іронічна подача з мотивами характерних продуктових сумок радянського періоду - fun!– Світловідображаючі матеріали у колекції Ірини Наконечної прекрасно виглядали в приміщенні трамвайного ДЕПО. Дизайнер зізналася, що кількість її ТБ-інтерв’ю за сьогоднішній день перевершила всі сподівання.

Осбливої уваги заслуговували моделі, які приймали участь у показах, адже витримати таку низьку температуру в легкому одязі - справа нелегка.  Вони справилися на 100 відсотків і навіть позували фотографам після показів. 

 

Дарія Янковська