Фіналіст Міжнародного конкурсу дизайнерів одягу "The Golden Thread" стане учасником Lviv Fashion Week

2 жовтня в м.Лодзь (Польща) відбувся фінал ХХІІ-го Міжнародного конкурсу дизайнерів одягу "The Golden Thread" (Z?otа Nitkа). Конкурс має серйозні традиції і заслужене визнання, зосереджуючи найбільш креативних молодих польських дизайнерів у боротьбі за приз, що включає значну грошову винагороду і потужну промоцію дизайнера. У фіналі було продемонстровано 11 колекцій, журі, у складі якого були й організатори Lviv Fashion Week, визначило переможця - це студентка Школи художнього проектування одягу в Кракові Joanna Organisciak з колекцією IDENTITY. Нагороди за друге і третє місце отримали Anna Tronowska і Martyna Sobczak.

Конкурс "The Golden Thread" є партнером Lviv Fashion Week ще з 2010 р.: переможець конкурсу САБОТАЖ, що проводиться щорічно в рамках Львівського тижня моди, демонструє колекцію у фіналі "The Golden Thread".

Цього сезону співпраця конкурсу з Lviv Fashion Week розширилась: нагороду - можливість представити колекцію весна/літо 2016 на основній локації Львівського тижня моди в Міжнародному аеропорту "Львів" ім.Данила Галицького отримала одна з фіналістів конкурсу - Magdalena Orze?. Її показ відбудеться в суботу, 31 жовтня, о 17.00.

 

Фото: Z?otа Nitkа / ?ukasz Szel?g