Презентації LeBOX

У форматі презентацій LeBox цього сезону будуть представлені нові колекції OV2OM for Tustan, Ksenia Serbin, Olga Romanova, Tata Kalita.

 

OV2OM for Tustan: 25 березня, 18.00, Leopolis Hall (ТГ Опера Пасаж, пр.Свободи 27)

Капсульна колекція тандему дизайнерів Юлія Савкіна & Сергій Шахрай (V2OM) розроблена спеціально для історично-культурного заповідника "Тустань". Колекція є частиною доволі інноваційного для українського музейного простору проекту "Тустань в тренді", спрямованого на колаборацію модної та музейної сфер. 

 

Ksenia Serbin: 25 березня, 20.00, Astoria Hotel (вул. Городоцька, 15)

Капсульна колекція Ksenia Serbin осінь/зима 2015 виконана в характерній для дизайнера стилістиці, зі значною кількістю шкіряних елементів та фактурними контрастами. Візерунок на текстилі дублюється на виробах зі шкіри.

 

Olga Romanova: 26 березня, 20.00, Astoria Hotel (вул. Городоцька, 15)

Нова колекція Ольги Романової побудована на основі елементів стилю 70-х і активних кольорах. Дизайнер присвячує колекцію фронтмену гурту "Скрябін" Кузьмі Скрябіну.

 

Tata Kalita: 27 березня, 18.00, Astoria Hotel (вул. Городоцька, 15)

Таня Каліта представить нову колекцію осінь/зима 2015 під назвою "Атомний дощ". Джерелом натхнення колекції стало атомне ядро як символ зародження чогось нового, основа і серце всесвіту. Основним декоративним елементом виступають дрібні атоми – кульки. Дизайнер намагалась висловити своє бачення нового і характеризує колекцію як "маленький свіжий ковток вітру перемін".