Презентація колекції Lesia Semi resort 2016

28 травня Леся Семі представила нову колекцію resort 2016. Показ колекції проводився одночасно з презентацією першого аромату бренду - парфумів SEMI by Lesia Semi, і відбувся в садовому комплексі готелю "Замок Лева" у Львові.

Ранкова природа, що прокидається від сну, роса, що падає на скошену траву, квітучі дерева і весняні рослини стали джерелом натхнення для дизайнера Lesia Semi при створенні нової круїзної колекції. Сукні, комбінезони, блузи, топи і шорти витримані в кольоровій гамі рожевого, зеленого, білого - ці кольори уособлюють весну, і доповнені квітковими принтами. Одяг виконаний з натуральних матеріалів - шовку і тафти. Речі легкі та комфортні у носінні; використані як вільний крій, так і структуровані чіткі форми. В колекції resort 2016 Lesia Semi дотримується задекларованої філософії бренду, якою стали вишуканість у простоті та розумна функціональність. 

Нові парфуми SEMI by Lesia Semi тісно пов’язані з круїзною колекцією - інспіровані весняними квітами, запахами і кольорами. 

 

Фото: Ігор Федорів, Олександр Шамов