Lviv Fashion Week AW 2015

25-29 березня у Львові пройде ХV-й Lviv Fashion Week, спрямований на підтримку українських дизайнерів, нових якісних ідей та проектів. Незважаючи на  непрості політичні та економічні умови і ведення військових дій на території України, організатори прийняли рішення проводити Тиждень моди - не залишаючись осторонь загальної ситуації та долучаючись до проекту благодійного фонду «Я не один», спрямованого на допомогу пораненим українським військовим.

Основна локація ХV-го Lviv Fashion Week - Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького, де проходитимуть покази основного розкладу 28-29 березня. Покази та презентації 25-27 березня відбуватимуться на різних майданчиках у центрі Львова: Astoria Hotel, George Hotel, Леополіс-холлі, показ Lesia Semi – на Арені Львів.

 

 

Покази основного розкладу
27 березня, Арена Львів; 28-29 березня, Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького

У програмі Lviv Fashion Week осінь/зима 2015 домінують покази українських дизайнерів – нові колекції продемонструють Roksolana Bogutska, Oksana Mukha, Marta Wachholz, Oksana Piekna, Kateryna Karol, Lesia Semi (Львів); Bazhani, Cher-nika (Київ); KEKA (Одеса); Lidiya Yanitska (Тернопіль); GraNat by Natalia Grechana (Миколаїв), Nikonova (Харків). Спеціальний гість - Серж Смолін з показом бренду IDoL (Київ). Серед міжнародних гостей – білоруський дизайнер Natasha TSU RAN. Благодійним стане показ Roksolana Bogutska, який проводиться спільно з фондом «Я не один»: всі кошти з продажу запрошень будуть спрямовані на закупівлю медичного обладнання для Військово-медичного клінічного центру Західного Регіону м. Львів.


OFF Schedule
26 березня, George Hotel

Традиційно Львівський тиждень моди підтримує молодих дизайнерів: у студентських показах проекту OFF Schedule будуть представлені колекції з України і Білорусі – завдяки партнерству з білоруським конкурсом «Галерея стилю».


Презентації LeBOX
25-27 березня, Леополіс-хол, Astoria Hotel

LeBOX - серія статичних презентацій дизайнерських колекцій, що відбуваються в різних локаціях центру міста. Моделі в одязі дизайнера розташовуються на підвищеннях (боксах), створюючи певний виставковий ефект. В неформальній атмосфері гості спілкуються з дизайнером, мають можливість переглянути колекцію в деталях. У форматі презентацій будуть представлені нові колекції Ksenia Serbin, Olga Romanova, Tata Kalita.

 

ПОЗАПОДІУМНА ПРОГРАМА:

Допрем`єрний показ фільму «ДЖОК» Олексія Залевського
26 березня, 19.00, кінопалац "Коперник"

Кінострічка «Джок» - дебютний повнометражний фільм-мюзикл, філософська притча авторства відомого українського дизайнера Олексія Залевського. Світова прем’єра фільму «Джок» відбулася на 17-му Шанхайському Міжнародному Кінофестивалі (SIFF) у червні 2014 року. Фільм удостоєний нагород – «Найкраща режисура» та «Найкраща музика до фільму» на London International Filmmaker Festival of World Cinema. Одна з мистецьких несподіванок фільму «Джок» – пісні легендарної рок-групи «Агата Крісті», які лунатимуть англійською мовою у нових аранжуваннях. У головних ролях: Олександр Лішон (Велика Британія), Стас Костюшкін (Росія), Інна Зобова (Франція) та інші. В українському прокаті фільм з`явиться 26 березня, а допрем’єрні покази відбудуться на Ukrainian Fashion Week та Lviv Fashion Week.
 

“Тенденції і тренди в сучасній моді: джерела, методи прогнозування, тренд-бюро”: лекція Мирослава Мельника
28 березня, 14.00, Astoria Hotel

Мистецтвознавець, блогер та експерт Best Fashion Awards Мирослав Мельник прочитає лекцію про актуальність і види трендів, методику fashion-прогнозування, специфіку роботи тренд-бюро. Лекція містить багатий ілюстративний матеріал по трендах 2015-2016 рр. 

“Fashion-маркетинг і Тренди“: лекція Gianni Fontana
29 березня, 14.00, Леополіс-хол

Gianni Fontana - італійський спеціаліст з fashion-маркетингу, журналіст, директор Міланської академії стилю, автор блогу The Style Buff, присвяченого чоловічій моді. В індустрії моди Джанні працює вже більше 20 років, володіє великим міжнародним досвідом співробітництва з багатонаціональними, мультибрендовими і мультипродукційними корпораціями та агентствами, консультує чимало відомих брендів, що спеціалізуються в галузі моди, стилю життя, мистецтва та дизайну. The Style Buff є постійним гостем Milan Fashion Week та Seoul Fashion Week. 


Fashion-діалоги
29 березня, 12.00, Леополіс-хол

В рамках Lviv Fashion Week цього сезону розпочинає свою діяльність новий проект Fashion-діалоги, який має на меті об’єднати у неформальному спілкуванні та продуктивних дискусіях працівників галузі моди. До участі у діалогах запрошуються дизайнери, моделі, стилісти, перукарі, візажисти, фотографи, байери, fashion-журналісти, fashion-блогери, постачальники тканин, власники магазинів одягу. Перша зустріч відбудеться 29 березня, автори ідеї сподіваються, що такі діалоги стануть регулярними і допоможуть створювати нові успішні спільні проекти, об’єднуючи зусилля різних спеціалістів fashion-сфери.


Showroom

Шоурум Lviv Fashion Week буде працювати на місці проведення показів у Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького 28-29 березня.

 

Квитки на Lviv Fashion Week можна придбати онлайн на ticketclub.com.ua і в касах за адресою Галицька, 1