Лекція Ліани Білякович "Мода 2017: суттєва зміна векторів розвитку"

27 березня о 12.00 в Леополіс-холі (ТГ "Опера Пасаж", пр. Свободи 27) відбудеться лекція Ліани Білякович "Мода 2017: суттєва зміна векторів розвитку".

Білякович Ліана – відомий аналітик і прогнозист моди, дизайнер одягу, матеріалознавець, професор кафедри дизайну одягу Київського національного  університету культури і мистецтв, засновник першого в Україні Центру прогнозування моди PODIUMLEX (www.podium-lex.com). Фундатор наукової школи прогнозування моди в Україні, постійний спікер інформаційно-освітніх програм для спеціалістів індустрії моди Ukrainian Fashion Week, практикуючий консультант з питань маркетингу та прогнозування моди.

Мода 2017 несе багато сюрпризів та суттєвих змін. Фактично будемо спостерігати за народженням принципово нових трендів. Центром прогнозування моди Ліани Білякович Podium-Lex на основі наукової методології доведено, що у 2017 році відбудуться кардинальні зміни у моді: відмирають доволі яскраві тренди попередніх сезонів і народжуються абсолютно нові тенденції. Візуальний ряд лекції (450 слайдів та 8 відео) наочно продемонструє об’єктивні процеси трендоутворення, які відбуваються на наших очах, і беруть свій початок як з філософських канонів формотворення пластичних мистецтв минулого, так і з соціокультурної реальності сучасного життя мегаполісів Європи та Азії. Новітні тренди вплинуть на подальший розвиток світової індустрії моди і зумовлять відкриття нових високотехнологічних виробництв, раніше не пов’язаних з виготовленням одягу, аксесуарів, взуття та текстилю. Суттєво зміниться психологія моди та функціонування світової системи моди у цілому.

Зареєструватися на лекцію