Лекційна програма XVI-го Lviv Fashion Week

“Pop up Store: колаборації в креативному просторі. Fashion та предметний дизайн”: лекція Зої Звиняцківської
31 жовтня, 12.00, Astoria Hotel

Fashion-критик Зоя Звиняцківська розповість про альтернативні можливості співпраці для дизайнерів одягу та предметного дизайну. Найкращі концепт-стори Європи, такі як міланський 10 Corso Como або паризький Colette вже досить давно виставляють модний одяг та об’єкти дизайну в одному просторі. Цього року такий з’явився і в Україні, про особливості його функціонування та можливості можна дізнатись на лекції.

Реєстрація на лекцію завершена

 

“Мода та інтернет-технології”: лекція Мирослава Мельника
31 жовтня, 14.00, Леополіс-хол

Мистецтвознавець, блогер та експерт Best Fashion Awards Мирослав Мельник прочитає лекцію про те, як поширення Інтернету пливає на моду: дизайн, імідж та потреби fashion-споживача. Будуть розглянуті можливості, які надають інтернет-технології у fashion-маркетингу та рекламі, перспективи, які пропонує мережа молодим дизайнерам, сформульовано перелік порад для «розкрутки» дизайнера в Інтернеті.

Реєстрація на лекцію завершена

 

"Парфумерний гардероб: стиль, образ, ідентичність": лекція Богдана Зубченка. Майстер клас, дискусійна панель
31 жовтня, 15.00, фойє Львівської філармонії (вул. Чайковського, 7)

Креатор марки BZ_Parfums парфумер Богдан Зубченко розповість про поняття ольфакторного образу, етику та естетику ароматів, українську парфумерію повоєнного періоду. Експерт: Євген Лазарчук, парфумер, креатор PerfumeLAB. Модератор: Влад Зварич, парфуміст, куратор проекту OLFACTORIUM. Практична частина зустрічі буде присвячена створенню власного парфумерного гардеробу та формуванню базового ольфакторного стилю, правилам використання та нанесення ароматів, парфумерному етикету.

Реєстрація на лекцію завершена

 

“Street style: натхнення та інтерпретації“: лекція Gianni Fontana
1 листопада, 12.00, Леополіс-хол

Gianni Fontana - італійський спеціаліст з fashion-маркетингу, журналіст, директор Міланської академії стилю, автор блогу The Style Buff, присвяченого чоловічій моді. В індустрії моди Джанні працює вже більше 20 років, володіє великим міжнародним досвідом співробітництва з багатонаціональними, мультибрендовими і мультипродукційними корпораціями та агентствами, консультує чимало відомих брендів, що спеціалізуються в галузі моди, мистецтва та дизайну. The Style Buff є постійним гостем Milan Fashion Week та Seoul Fashion Week. 

Цього разу Gianni Fontana розповість про те, як маси комбінують та інтерпретують побачені колекції і навпаки, як дизайнери надихаються образами street style. Детальніше розповість про шлях трендів з модних показів на вулиці і продемонструє в презентації ці видозміни.

Реєстрація на лекцію завершена

 

Презентація книги “Мода в Україні ХХ ст.” Зеновії Тканко
1 листопада, 14.00, Glory cafe

Мистецтвознавець, викладач, автор презентованої книги в форматі public talk розповість про особливості формування моди в Україні, її основні періоди. Еволюція моди, діяльність будинків моделей, перші покази та труднощі формування самостійної школи – це та історія, яку варто знати.

Вхід вільний