Італійський бренд Balossa представить колекцію SS 2017 на Lviv Fashion Week

                     

Balossa white shirt  - така повна назва бренду, що спеціалізується на інтерпретації, деконструкції та трансформації базового предмету гардеробу - білої сорочки. 

"Біла сорочка - це найбільш практичний, легкий, сексуальний, ефектний і вільний одяг. Ідеальна частина гардеробу, яка безліч разів перероблялася і поверталася у багатьох концепціях, але ніколи не переставала дивувати. Просто чудова у всіх формах і проявах. У Balossa ми прагнемо винайти, втілити в життя і трохи перекрутити базове поняття білої сорочки, у якій є все - простота, комфорт, оригінальність, елегантність, тренд. Ми намагаємося додати деякі деталі, пограти з формами та об'ємами, втілити ідеї у форму, додати виразності і дати можливість жінкам поекспериментувати з класикою" - говорить Індра Каффеманайте, дизайнер Balossa.

Індра Каффеманайте народилася і виросла у Литві в часи Радянського Союзу. Переїхавши в Італію, закінчила школу Carlo Secoli у Мілані, працювала з Iceberg, Maurizio Peccoraro, Giambattista Valli. У 2014 р. Індра створила власний бренд Balossa.

balossashirt.com

Показ Balossa SS 2017 на Lviv Fashion Week: субота 29 жовтня, 20.00, Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького.