Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» для українських брендів

Продемонструйте свою колекцію осінь/зима 2023 на виставці Coterie Tradeshow у Нью-Йорку з 21 по 23 лютого та представте свій бренд баєрам, інфлюенсерам та пресі!

З 1986 року Coterie Tradeshow збирає в Нью-Йорку найталановитіших представників сфери моди, сучасні дизайнерські бренди. Щосезону виставку відвідують понад 8300 баєрів із таких магазинів, як Anthropologie, Bergdorf Goodman, Bloomingdale's, INTERMIX, Neiman Marcus, Saks Fifth Avenue, Shopbop та інших із США, Канади, Мексики, Південної Америки, Бразилії, Кореї, Японії, Італії, Великобританії, Франції, Ізраїлю, Іспанії, Туреччини та багато інших. Подія щосезону об’єднує понад 90 країн.

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» завдяки гранту у співпраці з Lviv Fashion Week надає можливість українським брендам представити свою колекцію міжнародним баєрам, отримати PR та маркетингову підтримку від fashion-консультанта Jen Sidary. Джен Сідарі – CEO та засновниця angelforfashion.com, працювала з такими брендами, як Vivienne Westwood і Zappos.com.

Якщо бажаєте презентувати свою колекцію баєрам із США, Європи та Канади – реєструйтесь до 19 січня тут: реєстрація

Вже багато успішних українських брендів брали участь в українських шоурумах під час New York Fashion Week восени 2021 року та навесні 2022 року та ділилися отриманим досвідом, що стало можливим за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Важливо! Через стислі терміни програми необхідно мати зразки сезону осінь/зима 2023 на завершальній стадії виробництва та бути готовими відправити колекцію до Нью-Йорка до 10 лютого, щоб вона прибула до 17 лютого. Також потрібно надати готові line sheets та лукбуки для шоуруму до 13 лютого.