EcoLogica - програма підтримки і промоції для молодих еко-брендів

10 липня розпочався прийом заявок на участь у новому проєкті промоції для молодих дизайнерів/брендів "EcoLogica", партнером якого є Lviv Fashion Week. Програма орієнтована на підтримку комунікаційної та діджитал складової в діяльності українських брендів одягу, які працюють у напрямі sustainable fashion, і включає конкурсний відбір кращих еко-спрямованих колекцій та безкоштовне створення для 5-ти переможців конкурсу якісних промо-матеріалів:  

- професійної фотозйомки колекції (лукбук);

- професійної відеозйомки колекції (презентаційний відеоролик);

- відеоінтерв’ю з дизайнером/представником бренду, в якому вони зможуть розповісти про цінності бренду, його особливості та специфіку, екологічну складову.

Проєкт також передбачає подальшу (безкоштовну для учасників) промоцію створених відео та фото-матеріалів в соцмережах, професійних та новинних ЗМІ. Для переможців конкурсу з інших міст передбачені забезпечення проїзду і проживання у Львові представника бренду на час зйомок за рахунок організатора.

Проєкт "EcoLogica" реалізується за підтримки Українського Культурного Фонду, у партнерстві з Асоціацією кіновиробників Львівщини та Zero Waste Lviv. 

У конкурсі можуть брати участь молоді українські бренди одягу (до 6 років), які орієнтуються у своїй діяльності на цінності сталого розвитку, відповідального споживання і свідомої моди. Ми розуміємо, що в сьогоднішніх реаліях важко назвати якийсь бренд повністю екологічним, тому термін "еко-бренди" є доволі умовним. Відбір колекцій здійснюватиметься за параметрами етичності та екологічності (які матеріали використовуються, чи дотримано екологічні та етичні норми при виробництві, яка упаковка), інноваційності, актуальності (в ідеях та дизайні), міжсекторальності (колаборації з художниками вітаються).

Для того, щоб стати учасником програми, необхідно заповнити форму реєстрації. Дедлайн подачі заявок – 5 серпня 2021.

Для довідок: +38 067 272 35 13, [email protected]