Презентація проєкту „Diversity You 2020”

8 жовтня в рамках Lviv Fashion Week на основній локації Fest Republic відбулася презентація фотовиставки соціального проєкту "Diversity You 2020". Це проєкт Lviv Fashion Week, присвячений толерантності та прийняттю інакшості, що проходить за підтримки краудфандингової платформи "Велика ідея" та Міжнародного фонду "Відродження".

Основу проєкту "Diversity You" складають три "незвичні" фотосесії, над якими працювали стиліст Олена Болдирєва, фотограф Андрій Гончаренко, а моделі представляють одяг українських брендів Oksana Mukha, Chereshnivska і Gavryliv. Незвичними фотосесії є завдяки "нестандартним" у традиційному значенні моделям – людям різного віку, тілобудови, етнічної приналежності, з особливостями, а також медикам і волонтерам, які появили себе під час пандемії COVID-19 і карантину. Проєкт цінний саме завдяки своїм персонажам, абсолютно різним людям, історії яких надихають - кожна з них несе меседж сили та оптимізму, незважаючи на обставини.

Lviv Fashion Week цим проєктом робить крок до впровадження нових соціальних цінностей, з метою зробити українське суспільство більш відкритим, а повагу до особистості – звичною у нашому соціумі.

 

Партнери:

краудфандингова платформа "Велика ідея", Міжнародний фонд "Відродження",

школа макіяжу EgoStyle, School Stiven Chen', Zebra Production