FUTURE FASHION GENERATION: конкурс для дизайнерів-початківців і молодих брендів

Маючи на меті сприяти розвитку молодого, ерудованого, інформаційно активного щодо інновацій та нововведень у сфері моди і основне, конкурентоздатного на світовому рівні покоління дизайнерів – Lviv Fashion Week, за підтримки Українського культурного фонду, започатковує Future Fashion Generation - конкурс з відбору найцікавіших та найперспективніших колекцій дизайнерів-початківців.

Нове покоління українських дизайнерів характерне своїм новаторством та нешаблонністю. Вони вільні у сприйнятті, творять незалежно і не обмежуючись актуальними трендами, опираючись здебільшого на власне бачення, експресію, відчуття естетики та індивідуальну інтерпретацію потреб клієнта. Молоді бренди часто якісніші та цікавіші за добре відомі марки. Проте, їм також часто не вистачає можливостей донести створене до консумента, їх основного адресата. Саме тому Львівський тиждень моди має на меті віднайти найперспективніших дизайнерів нового покоління та, у якості ментора, допомогти вивести кращі колекції на подіум Lviv Fashion Week SS 2020.

До участі у конкурсі запрошуються:

- дизайнери одягу (початківці)

- студенти чи випускники профільних навчальних закладів у сфері fashion-дизайну

- fashion-бренди, які на ринку до 2-х років.

Заявки на участь у конкурсі приймаються з 15 липня по 30 серпня на адресу [email protected] (з темою листа "Заявка на участь у Future Fashion Generation"). У заявці необхідно надіслати:

- портфолійні фото моделей колекції (3-5 луків. Колекція, яка демонструється у проєкті Future Fashion Generation на Lviv Fashion Week, має містити 10-15 луків)

- коротку інформацію про дизайнера/бренд. 

Серед конкурсних робіт експертна рада обере 5-7 кращих пропозицій, опираючись у оцінюванні на такі характеристики, як зокрема, інноваційність, екологічну складову, нетривіальність ідеї, а також неодмінно – на якість виконання.

Переможці Future Fashion Generation отримають можливість продемонструвати колекції в рамках 24 сезону Lviv Fashion Week, що відбудеться 10-13 жовтня. Lviv Fashion Week повністю забезпечує організацію показів колекцій переможців конкурсу на основному подіумі – безкоштовно для дизайнерів і брендів-учасників. Також організатори забезпечують кураторство та консультування молодих дизайнерів щодо організаційних та маркетингових нюансів.

Для довідок: 067 272 35 13