Розпочинає діяльність новий проект "Fashion-діалоги"

В рамках Lviv Fashion Week розпочинає свою діяльність новий проект “Fashion- діалоги”, що має на меті об'єднати у неформальному спілкуванні та продуктивних дискусіях працівників галузі моди.

В сучасних українських реаліях легко зауважити, що всі ми зустрічаємося з одними й тими самими труднощами у своїй діяльності: невмінням продавати та просувати свої товари і послуги (а часом і моральною неготовністю до умов ринку), складнощами в комунікації у співпраці з колегами, непорозуміннями з замовниками і медіа та ін.

Кожен з нас працює самостійно і переважно не ділиться ні своїми знахідками, ні своїми труднощами з іншими людьми. В дискусії ми зможемо разом знайти відповіді та оптимальні рішення для багатьох складних ситуацій, що виникають у нашій роботі, пов’язаній з індустрією моди.

До участі у діалогах запрошуються дизайнери, моделі, стилісти, перукарі, візажисти, фотографи, байери, fashion-журналісти, fashion-блогери, постачальники тканин, власники магазинів одягу. Перша зустріч відбудеться 29 березня. Автори ідеї сподіваються, що такі зустрічі стануть регулярними. Можливо, результатом “Fashion-діалогів” стануть цікаві великі спільні проекти, що дозволять об'єднати таланти різних спеціалістів та сприятимуть реальному успіху та прибуткам кожного. Насправді все залежить у рівній мірі від кожного учасника.

Приходьте, поділіться своїм досвідом та дізнайтесь відповіді на запитання, котрі досі викликали у вас лише обурення :)

29 березня, 12.00, Леополіс-холл (ТГ Опера Пасаж). Довідки за телефоном: 097 66 33 6 33

Щоб стати учасником fashion-діалогів, будь ласка, надішліть відповіді на наступні запитання на пошту [email protected]

1. Ваше ім'я та прізвище

2. Контакти (телефон або пошта для отримання підтвердження)

3. Яким корисним досвідом ви могли б поділитися?
(наприклад: " Можу розповісти як успішно використовую соцмережі для продажу дизайнерського одягу")

4. Відповіді, на які основні запитання хотіли би отримати?
(наприклад: "Хочу дізнатися як оптимізувати час, витрачений на спілкування з замовниками" )