Показ Haute Couture гостей LFW - Дому On Aura Tout Vu. Частина 2.

В колекції поєднувалися найрізноманітніші тканини, але все було розкішним: шифон і шовк, прозора лайкра і мереживо, щось на кшталт соломки і тканини, вкритою “глітерними” блискітками... Але найдивовижнішим для мене у цій колекції стало “каміння” у формі кристалів, усеможливих кольорів та розмірів, котрим була оздоблена майже кожна модель! Це було щось таке гарне й неймовірне, що просто слів нема! Ці деталі робили моделей подібними на прекрасних богинь та рідкісних райських птахів... Боже, люди, я ж дитина неформального племені! Я роками ями зневажала гламур, стразики й блискітки... як же так?!! А ось так! Ось так! Коли щось є витвором мистецтва, вщент нівелюються суб'єктивні стереотипи...
 

Більше профі-фоток можна знайти тут: 

bokeh.com.ua/massakre/gallery/348_lviv_fashion_week_osinzima_2012_den_shostij#16672

 


 

Окрема історія на цьому показі  — це самі моделі . Люди, ви би бачили їхні обличчя! Вони ТАК задоволено посміхались!

Не так як коли їм кажуть: “посміхайтеся”, а так щиро й нестримно, що одразу ставало ясно: їм стрибати хочеться від задоволення, що довелося носити цей одяг і працювати на цьому показі. Вже пізніше, на прес-конференції, одна мила пані розповіла мені, що дизайнер певно тому затримується, що наші моделі його не відпускають — усього його вимастили помадою — так цілували і дякували! :))


 


 

 

Цією фоткою я дуже пишаюсь - кілька разів пробували і таки змогла зловити момент, аби показати вам як цікаво усе це збоку виглядало!

Ох, усі ці чудернацькі перстені! Тепер зрозуміло що робить Яссен Самойлов на цих фото з бекстейджу. До речі, більше їх можна побачити тут: 

 ru-ru.facebook.com/media/set/

lvivfashionweek.com/news/lviv-fashion-week-den-6-backstage
 

Усього було представлено 22 моделі. Коли 21 з них пройшли подіумом і остання зникла за лаштунками, світло почало згасати і публіка вже було вирішила, що “виставу” скінчено, але потім підлогою знову почав повзти “дим” і...

продовження незабаром :)

 

 

Автор:   Лілія Сушко