1 день десятого Lviv Fashion Week - показ реконструйованих історичних костюмів.

 10 Lviv Fashion Week успішно завершився — я встигла відіспатись, трошки перехворіти і повернутися до вас цілою та неушкодженою аби розповідати-розповідати і показувати! :)

(Взагалі, я для себе зрозуміла, що Тиждень Моди страшенно нагадує мені сесію в університеті — так само буває 2 рази на рік, так само неможливо бути до нього повністю готовою і так само я панічно бігаю та все не встигаю... :))

Отже 1 день Тижня розпочався із показу колекції реконструйованих історичних костюмів "Подорож у середньовіччя". Відбувався показ у Палаці Потоцьких. (Ще минулого сезону тут демонстрували сукні Марти Ваххольц і показ був прив'язаний до відкриття виставки скіфського золота, от тільки тепер шановного пана Возницького вже не було з нами... )

«Команда реконструкторів у хронологічному порядку продемонструвала 11 образів - відтворених з портретів видатних осіб минулого і копії музейних експонатів суконь ХIV-XX ст., які стилістично відповідають готиці, ренесансу, бароко, ампіру, модерну. В сукнях повністю збережений історичний крій та підібрані відповідні епохам натуральні тканини.

Проект проходив за ініціативи Агенції «Подорож у Середньовіччя» і за сприяння Львівської Національної галереї мистецтв.»


 

Більшість фото — належать Інні Голодняк (ще купу кадрів можна знайти тут: http://bokeh.com.ua/photoreports/263_lviv_fashion_week_sezon_vesnalito_2013/page/1)


 

 

Мені сподобався цей показ. Сукні були справді гарними і відшиті дуже якісно — творці не пошкодували ані тканини, ані зусиль і це помітно :) Сподобались і гарно підібрані зачіски у моделей, лише прикраси мене засмутили, адже використали сучасну недорогу біжутерію... Хоча ясно: де ж у Львові візьмеш аналоги середньовічних масивних прикрас?..


 

 

 

 

 

 

 

 

Цю сукню неначе зняли з жінки із полотен Кранаха... :))

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Тож я отримала задоволення і від показу і від інтер'єру нашого Палацу і ще трохи від зачіски цієї чудової дівчинки :))

 

 


А це ваша чудесна я :)