Lviv Fashion Week запускає програму співпраці з новими українськими fashion-брендами Brand Factory

Lviv Fashion Week запускає програму співпраці з новими українськими fashion-брендами Brand Factory. Програма складатиметься з трьох частин: fashion battle, pop-up store і fashion school

fashion battle – це навіть не конкурс, а змагання, скеровані до нових українських брендів одягу, взуття та аксесуарів. Подія відкриватиме XVIII-й сезон Lviv Fashion Week.
Дизайнери представлятимуть колекції з п’яти моделей у трьох номінаціях:
Brand collaboration – результатом співпраці українських молодих брендів має стати цілісна завершена колекція. В номінації приймають участь колекції-колаборації 2-3 брендів: одяг-взуття / одяг-аксесуари / одяг-взуття-аксесуари
Urban style – сучасний casual, урбаністичний streetwear
Art fashion – радикальний одяг з експериментальним підходом, політ творчості і креативу

Відзначені експертами дизайнери отримають призи від партнерів Lviv Fashion Week. Організатори Міжнародного конкурсу дизайнерів одягу The Golden Thread (Польща) оберуть серед учасників незалежно від номінації бренд, який візьме участь у фіналі конкурсу в місті Лодзь в травні 2017.
26.10 - арт простір і фотостудія Art Studio Passage

pop-up store – презентація та продаж одягу, взуття, аксесуарів від учасників fashion battle, що відбуватиметься впродовж чотирьох днів 27-30 жовтня 2016 в шоурумах на двох локаціях:
27-28.10 - торгова галерея "Опера Пасаж" 
29-30.10 - арт простір і фотостудія Art Studio Passage

fashion school по суті продовжує лекторій, який проводить Lviv Fashion Week, проте у проекті Brand Factory він розширений, структурований та включає в себе три формати: воркшоп, лекція, зустріч. Всі компоненти програми орієнтовані на специфіку роботи креативних індустрій та практичні знання, які потрібні для створення і просування власного бренду.
Також учасники Brand Factory отримають можливість провести міні-презентації своїх брендів у форматі зустрічі – 15 хв. кожний.
29-30.10 - арт простір і фотостудія Art Studio Passage


Партнери програми:

fashion battle – Міжнародний конкурс дизайнерів одягу The Golden Thread (Польща) 
pop-up store - торгова галерея "Опера Пасаж" та
головний простір події – арт простір і фотостудія Art Studio Passage в Zavod Republic 
fashion schoolCreative Industries

Координатори проекту:
Катерина Гай
Тетяна Бей

+38 093 108 03 32

Заявка на участь