Lviv Fashion Week відвідає Gianni Fontana

Lviv Fashion Week відвідає Gianni Fontana, італійський спеціаліст з fashion-маркетингу, журналіст, директор Міланської Академії Стилю. Gianni надає міжнародні послуги із креативних комунікацій та консультує багато відомих брендів, які спеціалізуються в галузі моди, lifestyle, мистецтва та дизайну. Gianni Fontana є автором блогу The Style Buff, постійним гостем Milan Fashion Week та Seoul Fashion Week. Це маркетинговий професіонал, для якого пристрастю є мода, чоловічий одяг та стиль.

Ще з дитинства Fontana мріяв пов’язати своє життя з модою, хотів вчитися на кравця, проте батьки були проти, бо не вважали це серйозною професією. Тому він навчався у Міланській Політехніці, де успішно закінчив факультет архітектури. Але любов до мистецтва і моди все-таки перемогла. В цій галузі Gianni Fontana працює вже більше 20 років, володіє великим міжнародним досвідом співробітництва з багатонаціональними, мультибрендовими і мультипродукційними корпораціями, а також агентствами. 

Стиль The Style Buff поєднує в собі європейську класику, італійський темперамент та сучасні тенденції. Улюблений колір – білий. У розмові Gianni зізнався, що має в гардеробі близько 20 пар білих штанів та 200 класичних костюмів, які, як личить справжньому джентльмену, пошиті в єдиному екземплярі.

Блог: blog.thestylebuff.com

Веб-сайт: giannifontana.com

На Lviv Fashion Week Gianni Fontana прочитає лекцію на тему "Fashion-маркетинг і тренди" - 29 березня, о 14.00, в Леополіс-холі (ТГ Опера Пасаж).

Вхід на лекцію за попереднім записом: [email protected] 

 

Текст: Христина Косаняк