Допрем'єрний показ фільму "Джок" Олексія Залевського

У рамках Lviv Fashion Week 26 березня відбувся допрем’єрний показ фільму "Джок" Олексія Залевського.

Кінострічка "Джок" - це якісно нове рішення українського кінематографу. Сюжетна лінія кіно гармонійно поєднує театралізовану виставу з назвою "Чому я ненавиджу людей" та наукові дослідження молодого вченого, який віднайшов або все ж таки не віднайшов вірус, що здатний знищити людство. Цікавий задум, філософське спрямування, безліч "крилатих фраз" та несподіваний фінал тримають глядача у зацікавленості впродовж всього перегляду.

Світова прем’єра фільму "Джок" відбулася на 17-му Шанхайському Міжнародному Кінофестивалі (SIFF) у червні 2014 року. Фільм удостоєний нагород – "Найкраща режисура" та "Найкраща музика до фільму" на London International Filmmaker Festival of World Cinema. Фільм вже з'явився в українському прокаті, а допрем’єрні покази відбулися на Ukrainian Fashion Week та Lviv Fashion Week.

Гості допрем’єрного показу фільму "Джок" продовжили вечір у готелі Citadel-Inn, де мали можливість переглянути hair-шоу від провідного українського стиліста Руслана Захарченка, голови сектору зачісок кінострічки "Джок".

 

Фото: Олександр Шамов