Благодійний показ Roksolana Bogutska на Lviv Fashion Week

27 березня Роксолана Богуцька представить колекцію осінь/зима 2016 в рамках Lviv Fashion Week. Дизайнер традиційно проводить показ у партнерстві з благодійним фондом "Я не один". Всі зібрані з продажу запрошень кошти будуть використані для проведення операцій та лікування соціально незахищених дітей.

"Я не один" - сучасний динамічний фонд, який об’єднує професіоналів та створює умови для доступної високотехнологічної медичної допомоги дітям України. Фондом реалізовано низку великих медичних проектів, в рамках яких дітям успішно проведено оперативні втручання із застосуванням передових світових практик і під наглядом кращих європейських та американських фахівців. Операції проводилися в галузях хірургії, урології, травматології та ортопедії, ЛОР-патології та офтальмології.

Фонд привозить досвідчених міжнародних фахівців-лікарів, які проводять безкоштовні консультативні огляди та лікувальні заходи для дітей, а також безкоштовні навчання для лікарів, дитячих хірургів та дитячих анестезіологів. Основною метою фонду є забезпечення дітям-пацієнтам зі складними медичними проблемами отримання кваліфікованої медичної допомоги в Україні, не шукаючи дорогих клінік на Заході. 

Благодійний показ Roksolana Bogutska відбудеться в неділю, 27 березня, о 21.00 у Міжнародному аеропорті "Львів" імені Данила Галицького.

Долучитися до благодійної акції можна, придбавши запрошення на показ на сайті gastroli.ua (з 24 березня)