Стильна небезпека від бренду Vozianov

Серед усіх дизайнерів, чиї роботи я колись бачина на LFW, Федір Возіанов - єдина людина, про яку хочеться казати словом "метр". І не лише тому, що він викликає повагу (багато хто викликає), але через рідкісне поєднання таких характеристик як талановитий художник, адекватний дизайнер і неймовірно приємна, якась на диво щира людина!
 
Перед показом метр провів майстер клас, ознайомивши публіку зі своєю концепцією супрематичного одягу та показав на практиці, як геометричні фігури, прославлені у роботах Малевича, перетворюються на досконалі жіночі сукні. Рекомендую подивитись ось ці відео: https://www.facebook.com/TOP10KIEV/videos/10154633961759398/?hc_ref=PAGES_TIMELINE
 
 
Ось що говорить прес-реліз бренду про колекцію "WANTIT" :
 
"Бавовна в дрібний принт, брилі і плетені клатчі з аїру - Возіанов перетворює цей пасторальний набір в колекцію міських костюмів геометричних силуетів. Ніжність матеріалу структурована жорсткістю конструкції та інноваційністю технологій. Система адаптації розміру перетворює спідницю, брюки і плаття з уніфікованої речі в особисту. Ще один пласт колекції - зброя, але не як засіб агресії, а як інструмент захисту. Звідси кишені "кобура" і шеврони у вигляді пістолетів і ножів. Людина шукає одяг або одяг знаходить людину."
 
Щодо моїх особистих вражень, 

то... я була вражена ))
Не часто я тішуся живій музиці на показах, але тут все було так гармонійно поєднано! Ритмічний перебір гітар, вальяжна хода моделей у широких капелюхах із грубого аїру, приглушене світло на початку показу - усе занурювало в атмосферу, характерну для фільмів Тарантіно.
Асоціації - аргентинські гаучо, стукіт гримучих змій, пригоди та небезпека, пустелі, якими крокують мексиканські нелегали, прихована пристрасть, готовність зробити щось неочікуване кожної наступної миті! 
 
 

   

Ось тут можна побачити всі моделі: http://lvivfashionweek.com/designers/v-o-z-i-n-o-v/vozianov-ss17

Матерія в динамічному русі просто зачаровує погляд

Коли закінчується справді хороший показ,  на виході з залу в усіх присутніх грає легка посмішка на обличчі, а очі виблискують :) І безліч жінок спішать купувати крислаті капелюхи від Vozianov, адже кожній хочеться стати мисливцем у пустелі міста...