Що далі?

Будь-хто, хто хоч трохи орієнтується у моді, або просто схильний до аналітичого мислення, знає що мода як галузь (виробництва одягу та аксесуарів) дуже сильно пов'язана із модою на інші речі у нашому житті: книги, громадські позиції, види спорту, нові гаджети, нові соц. мережі... та безліч усього іншого!

фото з asos.com

Через швидкий розвиток соц. мереж індустрія моди набула якогось неадекватного ритму, на що жаліються навіть найвідоміші у світі моди фігури. Здавалося б, усе змінюється надто швидко... Але якщо трохи абстрагуватися від деталей, то видно що образ "модної" людини не змінювався помітно вже десь так років 5 як мінімум і, з точки зору схильності fashion до постійних змін - це страшенно дивно! 

Що саме я маю на увазі, говорячи про "модну людину"? А от уявіть собі цю персону а-ля такий "фешн у вакуумі": молода особа, струнка, фітнес-йога, айфон (інстаграм, перископ, тіндер, твітер) - тисячі підписників та лайків усюди, де тільки можна, якась дивакувата професія (коли не до кінця зрозуміло чим же людина займається), але обов'язково щось таке просунуто-сучасне і з творчою складовою (ну справді, кому зараз потрібні нетворчі люди?!), обовязково регулярні подорожі: на острови з пальмами чи фьордами - не суть важливо, головне щоб локацію змінювати і лишати відгуки на форсквері і тріпадвайзері, одяг увесь такий мінімалістичний - мінімум кольорів, деталей, тканини, зате багато концепції. В дівчат переважно неприталені сукні з чогось сірого і взуття як чоловіче - краще металік. В хлопців підкочені джинси і кольорові шкарпетки (вже і це насправді немодно, але в нас ще носять). Макіяж - ніби його нема, ніби тобі 15 років і ти тільки кольоровим олівцем один раз торкаєшся повіки, зате регулярно ходиш у "брови-бар". Смак на артхаузне кіно, про яке ніхто не чув, та алкоголь, який невідомо де продається. І бренди. Не важливо які - всесвітньо відомі чи місцевмй андеграунд - головне що бренд. І всі друзі на фотках такі самі. І не дай боже ти не чув про щось, не знаєш про щось, не був десь - як так можна?!!

Ну от якось так :)

І я все думаю: а що ж буде далі? Коли щось помітно та вагомо зміниться в образі цієї людини?

Якщо у вас є ідеї, нпадсилайте їх мені на [email protected] і справді цікаві я опублікую тут апдейтом з вказанням авторства :)