Показ Lesia Semi

Другим показом, котрий "зробив мій Тиждень моди", став показ бренду Lesia Semi. Навіть не знаю із чого почати...

Насправді, я зазвичай вкрай негативно ставлюсь до спроб наших дизайнерів влаштувати на показі якесь "особливе шоу" і вигадування чогось складного із постановками. Тому, коли побачила на подіумі двох солом'яних баранців та підвищення, дещо напружилась. І дарма :)  Баранці у проході вдало задавали настрій і дозволяли у самому одязі не перевантажувати тему етнічності. Ту саму функцію виконували приклеєні брови моделей із сизого "сивого" хутра. Дизайнер продовжила експеримент із гофрованими тканинами, початий нею перед Новим Роком у капсульній колекції вечірніх суконь.

Вишитий принт у вигляді баранячих рогів красиво застилізований - читається не надто прямолінійно, можна і не впізнати, що насправді дуже добре. Верхній одяг із завищеною талією та гофрованим низом, котрий найдоречніше назвати "кафтаном", вдало демонструє мультикультурність у сучасному світі - хтось сприйме його як аналогію з українським традиційним вбранням деяких регіонів, а комусь він нагадає чоловічий одяг арабських народів.

Можливо я щось пропустила, але не пригадую, щоб раніше хоч десь бачила такий фасон спідниць, подібних на медузу: гофрована тканина закінчується широким прогумованим краєм. Асоціюється з трендом початку 20-го ст. - винаходом Поля Пуаре "кульгавою спідницею", але на відміну від тієї, не загрожує власниці травмою ніг :)

Хочу також відмітити дуже приємну колірну гаму, стильне та напрочуд підходяще взуття та всі інші аксесуари, а також варіативність у сполученні комплектів.

Мабуть, єдиним відносним недоліком була довжина показу - 67 виходів, але дизайнера можна зрозуміти: зробивши таку роботу, хочеться показати результат.