Геометрія моди

Продовжимо наші "тренд-о-глядини" :)

Сьогодні пропоную вашій увазі збірку модних фотографій на тему  геометрії. Геометричні лінії у силуетах та покрої; прямі лінії та гострі кути, як запорука стильного образу...

Зокрема цей тренд часто буває пов'язаним із костюмами, із смокінгами - атрибутом першочергово чоловічого гардеробу, котрий на жінках виглядає особливо спокусливо.
 

 

(Givenchy spring summer 2012)

(http://tyulka.livejournal.com/)


 

(http://www.lookatme.ru/)

(Федір Возіанов)

(Юлія Українець)

Аксесуари теж підлягають трендам. І одним з найкращих прикладів геометрії у сумочках - є строгі клатчі від Chanel, котрі при цьому чудово поєднуються з ніжними весняними сукнями - гру на контрастах іще ніхто не відміняв:

Ось іще один розкішний брендовий клатч, "репліки" на який довго лежали на полицях однієї мережі магазинів з аксесуарами у Львові... :)

(Bulgari by Matthew Williamson)

(Emma Roberts Chanel White Satin Diamond Clutch)

І залишається геометричний візерунок на сукнях, часто з прорізями чи вставками прозорої тканини...

(Balmain)

Цей тренд сам по собі дуже стильний і виразний, він підійде жінкам, котрі хочуть підкреслити твердість свого характеру, таким трохи "сниіговим королевам" із вузькими стегнами. З іншої сторони, стилістам часто вдається кадинально змінити сприйняття якоїсь фігури саме завдяки різним лініям в одязі - своєрідним оптичним ілюзіям... Тож, експерементуйте! :)