Другий день, покази в новій локації - у Арсеналі.

Сьогоднішні покази відбувалися на новій локації - у Арсеналі.  Жоден з п'яти показів не став для мене откровенням, але сподобались якісь окремі речі, елементи, деталі...

 

Першим був показ Viktoria Burdina. Прості сукні у спокійній кольоровій гамі з досить непоганим кроєм та якістю пошиву: нічого надзвичайного, але цілком носибельно.

Другим був показ Galina Sanko. Сподобалась обрана кольорова гама, елементи багатошаровості, капюшони, стиль зачісок та мейку. Зайвими видались краї у вигляді кутів - одразу якесть "рукоділля дошкільнятко" асоціюється :)

Фото Boris Marberg

Фото Boris Marberg

Люба Чернікова представила чергову етнічну колекцію. Багато елементів колекції вважаю привабливими, зокрема верхній одяг з коротким рукавом, а найбільше сподобалась версія українського верхнього жіночого одягу типу "юпка" (сіра з червоною торочкою).

Фото Boris Marberg

Фото Boris Marberg

Колекція Уль'яни Недошитко зібрала найбільшу кількість вподобань. Підкупає кількість продуманих аксесуарів (головних уборів та взуття). А ще мені вкрай до смаку відтінок та фактура блакитного металіку :)

Фото Boris Marberg

Фото Boris Marberg

Фото Boris Marberg

Фото Boris Marberg

Завершальним став показ дизайнера Ольги Стеблак (Steblakizm). Потрапити на показ можна було лише за запрошеннями і кожному гостеві при вході видавали навушники. Сам показ відбувався у повній тиші, натомість кожен глядач міг обрати один з трьох звукових каналів з музикою для себе. І ось ця "фіча" вразила більше ніж сам одяг :) 

Фото Boris Marberg